بررسی عوامل موثر بر ساخت لعاب زرین فام با تکیه بر دما و ضخامت لایه مینایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر ساخت لعاب زرین فام با تکیه بر دما و ضخامت لایه مینایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر ساخت لعاب زرین فام با تکیه بر دما و ضخامت لایه مینایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر ساخت لعاب زرین فام با تکیه بر دما و ضخامت لایه مینایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر ساخت لعاب زرین فام با تکیه بر دما و ضخامت لایه مینایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری رنگ

تعداد صفحات :۱۰

ساخت لعاب های زرین فام در ایران از قرن چهارده میلادی به بوته فراموشی سپرده شده است ولی عده کثیری از هنرمندان معاصر علاقمند به احیای این هنر می باشند. در این پژوهش توجه خاص به عوامل موثر بر ساخت لعاب زرین فام شده است. نتایج نشان می دهد که ترکیب، دما، شدت و گستره زمان احیا و ضخامت لایه خام اعمالی از موثرترین عوامل در تشکیل پدیده زرین فام می باشند. سنجش دمای تجزیه مواد اولیه به کمک DTA/TG محدوده مناسب دمایی ۶۰۰-۵۰۰ درجه سانتی گراد را برای پخت لایه زرین فام تایید می کند. در این تحقیق از لعاب کاشی صنعتی به عنوان پایه و از چوب گردو برای ایجاد احیا هنگام پخت استفاده شد. تحقیقات نشان داد که برای رسیدن به لایه زرین فام پخته مطلوب ضخامت لایه خام نقش مهمی را ایفا می کند که بسته به نوع و ترکیب مینا متغیر است. تشخیص داده شد که از بین میناهای M1، M2 و M3 بررسی شده، M1و M2 مناسب ترند و توسط آن ها زرین فام طلایی قزح سان و زرین فام طلایی یک دست حاصل می شود.

کلید واژه: لعاب احیایی، مینا، زرین فام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.