مقاله خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس :

مقاله خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس) از صفحه ۴۵ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: خاصیت آنتی اکسیدانی، سمیت سلولی، جهش زایی و ضد جهش زایی روغن اسانسی اسطوخدوس
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنتی اکسیدان
مقاله اسطوخدوس
مقاله روغن های اسانسی
مقاله سیتوتوکسیسیته
مقاله ضد میکروبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: گسترش روزافزون مصرف فرآورده های گیاهان دارویی در دنیا و تصور غلط عمومی از سالم و بی ضرر بودن آن ها لزوم بررسی این فرآورده ها را بیش از پیش می نماید. در این تحقیق روغن اسانسی اسطوخدوس که در داخل کشور به صورت تجاری در داروخانه ها عرضه می شود، از دیدگاه فوق بررسی شده است.
مواد و روش ها: در مطالعه حاضر فعالیت های ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، هماتولوژی و سیتوتوکسسیته اسانس اسطوخدوس آزمایش شد.
نتایج: نمای حساسیتی میکروارگانیسم ها در برابر اسانس اسطوخدوس براساس حساس ترین به مقاوم ترین به ترتیب زیر بود:
سودوموناس آئروژینوزا<استرپتوکوکوس فکالیس<کلبسیلا نمونیا<اشرشیاکلی< استافیلوکوکوس اورئوس خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس با روش بتا – کاروتن زدایی انجام و نتایج آن ها با آنتی اکسیدان های صناعی استاندارد مقایسه شد. بازدارندگی پراکسیداسیون لیپید به وسیله اسانس اسطوخدوس کمتر از قدرت آنتی اکسیدان های سنتتیک بوتیلات هیدروکسی تولوئن و بوتیلات هیدروکسی آنیزول بود. مقدار اسانس لازم برای ۵۰ درصد رادیکال زدایی DPPH اسانس اسطوخدوس، ۵۶ میکروگرم در میلی لیتر بود. فنل کل اسانس خالص اسطوخدوس ۸۵۴۳ میکروگرم گالیک اسید در هر میلی گرم بود. قدرت آنتی اکسیدانی احیای فریک در سرم خون موش هایی که به مدت یک ماه و روزانه به میزان ۱۰۰ میکرولیتر اسانس گاواژ شده بودند، به میزان ۱۶۷۵۷ درصد افزایش نشان داد. تاثیرات درمانی نگران کننده در نتیجه تغذیه اسانس توسط موش ها در خون آن ها دیده شد. غلظت ۵۰ درصد کشندگی اسانس اسطوخدوس بر علیه سلول های هلا و خون محیطی به ترتیب ۲۶ و ۲۱ میکروگرم در هر میلی لیتر ارزیابی شد. درصد جهش زایی و ضد جهش زایی غلظت های مختلف اسانس ها بر سویه های TA98 و TA100باکتری سالمونلا تیفی موریوم در حضور و غیاب S9 تعیین شد.
نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که اسانس اسطوخدوس مورد مطالعه در این تحقیق نمی تواند بدون تعیین دوز مورد مصرف قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.