بررسی اثر ضدباکتریال غلظت ‏های مختلف عصاره گیاه مورد بر برخی از باکتری ‏های حفره دهان در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدباکتریال غلظت ‏های مختلف عصاره گیاه مورد بر برخی از باکتری ‏های حفره دهان در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدباکتریال غلظت ‏های مختلف عصاره گیاه مورد بر برخی از باکتری ‏های حفره دهان در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدباکتریال غلظت ‏های مختلف عصاره گیاه مورد بر برخی از باکتری ‏های حفره دهان در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدباکتریال غلظت ‏های مختلف عصاره گیاه مورد بر برخی از باکتری ‏های حفره دهان در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: میکروارگانسیم ‏ها از جمله عوامل اصلی بیماری‏ های پریودنتال و پوسیدگی دندانی می ‏باشند. در سال‏ های اخیر، استفاده از گیاهان دارویی به عنوان درمان کمکی در کنار حذف عوامل باکتریال به روش مکانیکی در نظر گرفته شده است. از این رو، هدف از انجام این مطالعه بررسی ضدباکتریال عصاره گیاه مورد بر روی باکتری ‏های شایع موجود در دهان بود.مواد و روش ‏ها: این مطالعه آزمایشگاهی بر روی ۹ سوش باکتری انجام شد. هر سوش در محیط‏ های آگار خوندار وMular Hintone کشت داده شد. دیسک ‏های کاغذی به قطر ۶mm آغشته به عصاره گیاه مورد با ۴ غلظت‏ مختلف بر روی محیط کشت هر یک از باکتری ‏ها قرار داده شدند و بعد از ۲۴ ساعت قطر هاله عدم رشد اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده با استفاده از آزمون‏ های آماری ANOVA و Tukey HSD مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته‏ ها: نتایج این مطالعه نشان داد که قطر هاله عدم رشد برای باکتری ‏های استرپتوکوکوس سالیواریس و استافیلوکوکوس اپیدرمیس در غلظت ‏های مختلف عصاره گیاه مورد از نظر آماری تفاوت معنی‏ داری نداشت. بزرگترین قطر هاله عدم رشد برای استرپتوکوکوس سانگوئیس، استرپتوکوکوس موتانس و دیفتروئید، در غلظت %۲.۵ و برای لاکتوباسیل در غلظت %۱ و برای استافیلوکوکوس آرئوس در غلظت ‏های %۱ و %۲.۵ و برای سودوموناس آئروژنوزا در غلظت %۲.۵ مشاهده گردید و کمترین قطر هاله عدم رشد مربوط به لاکتوباسیل در غلظت %۵ بود. بیشترین حساسیت به عصاره گیاه مورد در غلظت %۲.۵ و کمترین حساسیت در غلظت ‏های %۰.۵ و %۵ مشاهده شد.نتیجه گیری: عصاره مورد با غلظت ‏های مختلف دارای اثرات متفاوت بر روی باکتری ‏های تحت مطالعه بود. بیشترین اثربخشی عصاره گیاه مورد بر باکتری‏ های سودوموناس آئروژینوزا در غلظت %۲.۵ با قطر هاله عدم رشد حدود ۱۶ میلی ‏متر و همچنین کمترین اثربخشی عصاره گیاه مورد در غلظت %۵ بر لاکتوباسیل با قطر هاله عدم رشد حدود ۶ میلی ‏متر بوده است.

کلید واژه: گیاه مورد، باکتری‏ های هوازی – بی هوازی، عصاره گیاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.