بررسی آلودگی آب های زیرزمینی ناشی از مصرف حشره کش دیازینون در استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان محمودآباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی آب های زیرزمینی ناشی از مصرف حشره کش دیازینون در استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان محمودآباد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی آب های زیرزمینی ناشی از مصرف حشره کش دیازینون در استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان محمودآباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی آب های زیرزمینی ناشی از مصرف حشره کش دیازینون در استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان محمودآباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی آب های زیرزمینی ناشی از مصرف حشره کش دیازینون در استان مازندران (مطالعه موردی: شهرستان محمودآباد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

با توجه به اینکه بیشتر مناطق دشتی استان مازندران تحت کشت فشرده برنج قرار دارد، از آفت کش ها برای کنترل آفات و افزایش میزان تولید، در مقیاس زیاد استفاده می شود. آفت کش غالب شالیزارها حشره کش دیازینون می باشد که برای مبارزه با کرم ساقه خوار برنج مصرف می شود، همچنین به دلیل بالا بودن سطح آب های زیرزمینی در منطقه مورد بررسی، استفاده مردم از آب های زیرزمینی و عوارض احتمالی ناشی از آن در مناطق شمالی ایران، در این پژوهش بر روی کیفیت آب های زیرزمینی با تاکید بر چاه های کم عمق صورت گرفت. در سال ۱۳۸۵ از ۱۰ حلقه چاه کم عمق واقع در هفت روستا در دو فصل تابستان و پاییز نمونه برداری آب انجام شد. از هر حلقه چاه به میزان یک لیتر نمونه برداری شده و در بطری های شیشه ای تیره به آزمایشگاه منتقل شد. استخراج دیازینون از نمونه های آب توسط متیلن کلراید به روش مایع- مایع و خالص سازی آنها به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) صورت گرفت. باقی مانده موجود در نمونه ها به روش فاز معکوس کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اندازه گیری شد. ستون مورد استفاده C18به ابعاد ۶ ×۱۵۰ میلی متر، فاز متحرک شامل متانل: آب به ترتیب به نسبت ۷۰ :۳۰ و سرعت جریان ۱.۲۵۰ میلی لیتر بر دقیقه بود. آشکارسازی در طول موج ۲۲۰ نانومتر با دتکتور ماورا بنفش انجام شد. نتایج بدست آمده از این پژوهش نشان داد که میزان باقی مانده دیازینون در آب های زیرزمینی منطقه مورد بررسی از ۰.۰۰۲ تا ۰.۵۷۲ میکروگرم بر لیتر است. غلظت دیازینون اندازه گیری شده در شماری از نمونه های آب بالاتر از میزان استاندارد تعیین شده سازمان بهداشت جهانی (WHO) یعنی ۰.۱ میکروگرم بر لیتر بود.

کلید واژه: آلودگی آب زیرزمینی، آفت کش، باقی مانده آفت کش، دیازینون، محمودآباد، HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.