خاصیت دورکنندگی و سمیت تنفسی ۱۸ گونه اسانس گیاهی روی شب پره هندی (Plodia interpunctella Hübner (Lep. Pyralidae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خاصیت دورکنندگی و سمیت تنفسی ۱۸ گونه اسانس گیاهی روی شب پره هندی (Plodia interpunctella Hübner (Lep. Pyralidae دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خاصیت دورکنندگی و سمیت تنفسی ۱۸ گونه اسانس گیاهی روی شب پره هندی (Plodia interpunctella Hübner (Lep. Pyralidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خاصیت دورکنندگی و سمیت تنفسی ۱۸ گونه اسانس گیاهی روی شب پره هندی (Plodia interpunctella Hübner (Lep. Pyralidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خاصیت دورکنندگی و سمیت تنفسی ۱۸ گونه اسانس گیاهی روی شب پره هندی (Plodia interpunctella Hübner (Lep. Pyralidae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۰

شب پره هندی Plodia interpunctella Hübner (Pyralidae) یکی از آفات مهم محصولات انباری در ایران می باشد که برای کنترل آن آفت از سموم شیمیایی تدخینی استفاده می شود. استفاده از اسانس های گیاهی و ترکیبات آن به دلیل خطرات کم آن روی پستانداران می تواند جایگزین مناسبی به جای سموم مرسوم تدخینی باشد. در این تحقیق اثر دورکنندگی ۱۸ اسانس گیاهی روی حشرات کامل و لارو سن آخر شب پره هندی بررسی گردید. همچنین سمیت تنفسی اسانس ها روی لارو سن یک این شب پره مطالعه شد. بررسی میزان دورکنندگی ترکیبات روی حشره کامل شب پره هندی نشان داد که اسانس رزماری و شوید با غلظت ۲ میکرولیتر اسانس در ۲ گرم غذا ۱۰۰ درصد دورکننده حشرات کامل بودند و جعفری و زوفا با ۱۴.۸ درصد کمترین دورکنندگی را داشتند. شوید و رزماری روی لارو سن آخر هم بیشترین دورکنندگی را داشتند. نتایج بررسی سمیت تنفسی اسانس های گیاهی روی لارو سن یک شب پره هندی نشان داد که اسانس همه گیاهان مورد بررسی دارای LC50 کمتر از ۲۶۰ میکرولیتر اسانس بر لیتر هوا بودند که حاکی از سمیت قابل توجه اسانس گیاهان می باشد. شوید با LC50 معادل ۲۵.۴۸ میکرولیتر اسانس بر لیتر هوا کمترین سمیت و اسانس دارچین، زیره، بومادران گل سفید و بادرنجبویه به ترتیب با ۲.۱۲، ۵.۰۶، ۵.۲۰ و ۵.۵۷ میکرولیتر بر لیتر هوا بیشترین سمیت را روی این حشره داشتند. بنابراین بسیاری از این اسانس های گیاهی به ویژه شوید و رزماری از نظر دورکنندگی پتانسیل بالایی برای استفاده در برنامه های کنترل تلفیقی این آفت در انبارها را دارا می باشد.

کلید واژه: اسانس های گیاهی، شب پره هندی، دورکنندگی، سمیت تنفسی، آفات انباری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.