مقاله بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران) :

مقاله بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مطالعات‌ اقتصاد انرژی‌ از صفحه ۲۹ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی با استفاده از روش حدآستانه ای (مورد ایران)
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رشد اقتصادی
مقاله درآمدهای نفتی
مقاله رابطه غیرخطی
مقاله الگوی تصحیح خطای آستانه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله وجود رابطه غیرخطی میان درآمدهای نفتی و رشد تولید حقیقی در اقتصاد ایران طی دوره ۱۳۸۶-۱۳۳۸ مبتنی بر الگوی تصحیح خطای آستانه ای مورد بررسی قرار می گیرد. تخمین های به دست آمده نشان می دهد که واکنش رشد اقتصادی به رشد درآمدهای نفتی در رژیم پایین درآمدهای نفتی، بیش تر از رژیم بالای درآمدهای نفتی است. حدآستانه رشد درآمدهای نفتی در اقتصاد ایران ۳۷ درصد برآورد می شود، به طوری که اگر رشد درآمدهای نفتی از حدآستانه مذکور تجاوز کند، اثرات مثبت خود را از دست داده و تاثیر معنی داری بر رشد تولید ناخالص داخلی نخواهد داشت. به علاوه اثر موجودی سرمایه بر رشد اقتصادی، در سطوح پایین رشد درآمدهای نفتی نیز به مراتب بیش تر از دوره های رونق درآمدهای نفتی است. نتایج مذکور فرضیه نفرین منابع، افزایش فعالیت های رانت جویی و کاهش بهره وری را به ویژه در دوره های رونق بالای درآمدهای نفتی تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.