مقاله تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین :

مقاله تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۵۰ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر روش های مختلف مانور سلیک بر نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت جراحی سزارین
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مانور سیلک
مقاله لارنگوسکوپی
مقاله سزارین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: فشار بر روی غضروف کریکوئید (مانورسلیک) طی لوله گذاری زنان حامله، ممکن است باعث تغییر در نمای لارنگوسکوپی شود.
هدف: مطالعه به منظور تعیین اثر روش های مختلف مانورسلیک بر روی نمای لارنگوسکوپی در بیماران تحت عمل سزارین انجام شد.
مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی ۱۴۰ زن حامله ۱۸ تا ۴۵ ساله با وضعیت فیزیکی طبیعی کاندید سزارین انتخابی در مرکز پزشکی شهید بهشتی اصفهان وارد مطالعه شدند. بیماران به صورت تصادفی به چهار گروه از نظر فشار بر روی غضروف کریکوئید تقسیم شدند. در گروه اول، انگشت سبابه روی غضروف و انگشت شست و وسطی در دو طرف غضروف، در گروه دوم کف دست بر روی استرنوم و انگشت سبابه و وسطی در دو طرف غضروف، در گروه سوم، یک دست زیر گردن، انگشت شست و وسط در دو طرف غضروف کریکوئید و انگشت سبابه روی غضروف و در گروه چهارم، مانور شبیه گروه سوم با استفاده از یک بالش زیر سر انجام شد. درجه نمای لارنگوسکوپی پس از القای بی هوشی، به دنبال لارنگوسکوپی و پس از فشار بر روی غضروف کریکوئید، در بیماران تعیین شد. داده ها با آزمون های آماری اسپیرمن، آنالیز واریانس، کروسکال والیس و مجذور کای تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: نمای لارنگوسکوپی به ترتیب در گروه اول و سپس در گروه های سوم، چهارم و دوم بهتر بود. از نظر تغییرات نمای لارنگوسکوپی تفاوت معنی داری بین چهار گروه مشاهده شد (P=0.02). در هیچ یک از بیماران طی مانور سلیک، شکست در انتوباسیون وجود نداشت.
نتیجه گیری: نمای لارنگوسکوپی با فشار بر روی غضروف کریکوئید بهتر از بدون اعمال فشار است. فشار روی غضروف کریکوئید در حالی که انگشت سبابه روی غضروف و انگشت شست و وسطی در دو طرف غضروف قرار می گیرد بهترین روش برای ایجاد بهترین نمای لارنگوسکوپی در زنان حامله کاندید سزارین است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.