تاثیر روش های مختلف تقطیر بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه برگ بو (.Laurus nobilis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش های مختلف تقطیر بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه برگ بو (.Laurus nobilis L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش های مختلف تقطیر بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه برگ بو (.Laurus nobilis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های مختلف تقطیر بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه برگ بو (.Laurus nobilis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش های مختلف تقطیر بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه برگ بو (.Laurus nobilis L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: برگ بو با نام علمیLaurus nobilis درختی است کوچک مخصوص نواحی مدیترانه ای که برگ های آن به عنوان چاشنی اغذیه و به منظور معطر ساختن برخی کنسروها و غیره به کار می رود.هدف: از آنجا که بازده اسانس و میزان ترکیب های تشکیل دهنده آن بیان کننده ارزش یک اسانس است، در این تحقیق، تاثیر روش های مختلف اسانس گیری برکمیت و کیفیت اسانس برگ بو مورد مطالعه قرار گرفت.روش بررسی: بدین منظور برگ این گیاه از باغ گیاه شناسی ملی ایران در تیر ماه ۱۳۸۸ جمع آوری و پس از خشک کردن در سایه به سه روش تقطیر با آب، تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب و بخار آب اسانس آن استخراج شد. اسانس ها به کمک دستگاه های کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی مجهز به طیف سنج جرمی تجزیه و شناسایی شد.نتایج: بازده اسانس برگ بو (w/w) برای روش های تقطیر با آب، تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب و بخار آب به ترتیب ۲.۶۴، ۱.۶۴ و ۲.۵۶ درصد بود. ۲۵ ترکیب در اسانس شناسایی شد. از بین این ترکیبات ۱، ۸- سینئول (۴۶.۶، ۳۷.۸ و ۴۹.۱ درصد)، سابینن (۱۰.۷ درصد، ۱۲.۳ درصد و ۱۲.۱۳) و آلفا- ترپینیل استات (۱۳.۸، ۱۹.۳ و ۱۱.۰) به ترتیب اجزای عمده در اسانس حاصل از روش های تقطیر با آب، تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب و بخار آب بودند.نتیجه گیری: تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که بازده اسانس و میزان ۱، ۸- سینئول در روش های تقطیر با آب و تقطیر با آب و بخار آب در یک سطح قرار گرفته و بالاتر از روش تقطیر با بخار آب می باشد. همچنین در بررسی آماری اختلاف معنی داری در میزان ترکیب های سابینن و آلفا- ترپینیل استات در اسانس های حاصل از روش های مختلف تقطیر به دست آمد.

کلید واژه: برگ بو (.Laurus nobilis L)، اسانس، روش های مختلف تقطیر، ۸، ۱- سینئول، آلفا- ترپینیل استات، سابینن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.