بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی (Saliva Officinalis) و پونه (Menta Longifolia) بر سه باکتری عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی (Saliva Officinalis) و پونه (Menta Longifolia) بر سه باکتری عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی (Saliva Officinalis) و پونه (Menta Longifolia) بر سه باکتری عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی (Saliva Officinalis) و پونه (Menta Longifolia) بر سه باکتری عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی (Saliva Officinalis) و پونه (Menta Longifolia) بر سه باکتری عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: با توجه به ابتلای درصد بالایی از جمعیت به پوسیدگی دندان با ماهیت عفونی- میکروبی و اعمال هزینه های هنگفت درمانی بویژه در گروه های پرخطر مانند افراد دچار خشکی دهان، پیشگیری و کنترل آن بسیار حیاتی است. از طرفی به دلیل اقبال جامعه جهانی و کشورمان به درمان های سنتی و لزوم استخراج دارو از مواد طبیعی و گیاهان دارویی، مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره دو گیاه مریم گلی و پونه که در متون طب سنتی از موارد پرکاربرد در درمان بیماری های دهان و دندان هستند، بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان به صورت in vitro صورت پذیرفت.مواد و روش ها: در مطالعه تجربی حاضر از دو گیاه مریم گلی و پونه به روش maceration عصاره هیدروالکلی تهیه و اثر آنتی باکتریال آنها به روش broth macrodilution بر روی باکتری های استرپتوکوک موتان، لاکتوباسیل رامنوز و اکتینومیسس ویسکوز ارزیابی شد. نتایج توسط آزمون Mann whitney آنالیز و مقایسه شدند (P<0.05).یافته ها: میزان حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) عصاره مریم گلی و پونه برای استرپتوکوک موتان به ترتیب ۶.۲۵ و µg/ml 12.5، برای لاکتوباسیل به ترتیب ۱.۵۶ و µg/ml 3.12 و برای اکتینومیسس ویسکوز به ترتیب ۱۲.۵ و ۱۰۰ µg/ml به دست آمد.نتیجه گیری: روش broth macrodilution نشان داد هر دو عصاره مریم گلی و پونه بر هر سه گونه باکتری اثر بازدارندگی رشد داشتند که این اثر برای مریم گلی به طرز معنی داری (P<0.05) بیشتر از پونه بود و در محدوده غلظت مورد بررسی هر دو عصاره بر هر سه باکتری اثر باکتریسیدال نیز داشتند.

کلید واژه: فعالیت ضدباکتریایی، باکتری های عامل پوسیدگی دندان، عصاره گیاهی، مریم گلی، پونه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.