اثر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر، روی و منگنز بر خواص کمی و کیفی اجزای ریشه چغندرقند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر، روی و منگنز بر خواص کمی و کیفی اجزای ریشه چغندرقند دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر، روی و منگنز بر خواص کمی و کیفی اجزای ریشه چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر، روی و منگنز بر خواص کمی و کیفی اجزای ریشه چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر، روی و منگنز بر خواص کمی و کیفی اجزای ریشه چغندرقند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۷

به منظور مطالعه اثر کودهای حاوی عناصر ریزمغذی روی، بر و منگنز بر خواص کمی و کیفی چغندرقند، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۶ در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی شهرستان میاندوآب به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار و ۳ فاکتور انجام شد. فاکتور اول کلات روی، فاکتور دوم اسید بوریک و فاکتور سوم کلات منگنز و هر یک در سه سطح عدم مصرف (شاهد)، مصرف به مقدار توصیه شده و مصرف کودها با دو برابر مقدار توصیه شده بود. نتایج حاصل از این پژوهش برای بخش های دم، تنه، طوقه و سر حاکی از موثر بودن اثر کودهای روی و منگنز و برتری آن ها نسبت به شاهد و دو برابر مقدار مصرف شده از لحاظ درصد قند خالص، درصد قند ناخالص، عملکرد تنه، ضریب استحصال و عملکرد قند خالص بود. همچنین اثرات توام روی، بر و منگنز بر کیفیت جزء سر و طوقه چغندرقند اثر معنی دار داشت. بین کودهای استفاده شده، روی و منگنز نسبت به بر از برتری برخوردار بود. تغذیه برگی با مصرف عناصر روی و منگنز از لحاظ ناخالصی های ریشه معنی دار گردید و نسبت به شاهد کاهش زیادی نشان داد. در هر یک از اجزای ریشه، مصرف کودها با مقدار توصیه شده نسبت به شاهد و دو برابر مقدار توصیه شده از لحاظ درصد قند خالص و ضریب استحصال افزایش نشان داد. از لحاظ مقایسه میانگین مقدار قند تنه، دم، طوقه و سر به ترتیب در ردیف های ۱، ۲، ۳ و ۴ قرار گرفتند. مصرف عناصر روی و منگنز به صورت محلول پاشی نه تنها سبب افزایش کمیت و کیفیت چغندرقند شد، بلکه این روش می تواند جنبه های اقتصادی قابل توجهی در کاهش هزینه های مصرف کودی از جمله رفع سریع کمبود آن، آسانتر بودن اجرای آن و کاهش سمیت ناشی از تجمع این عناصر را در بر داشته باشد.

کلید واژه: تنه، چغندرقند، دم، سر، طوقه و عناصر ریزمغذی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.