بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌‌های اتانولی، متانولی و آبی دو جنس از خانواده Aster tartaricus Asteraceae و .Rudbeckia hirta L بر برخی از باکتری ها و قارچ ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌‌های اتانولی، متانولی و آبی دو جنس از خانواده Aster tartaricus Asteraceae و .Rudbeckia hirta L بر برخی از باکتری ها و قارچ ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌‌های اتانولی، متانولی و آبی دو جنس از خانواده Aster tartaricus Asteraceae و .Rudbeckia hirta L بر برخی از باکتری ها و قارچ ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌‌های اتانولی، متانولی و آبی دو جنس از خانواده Aster tartaricus Asteraceae و .Rudbeckia hirta L بر برخی از باکتری ها و قارچ ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره ‌‌های اتانولی، متانولی و آبی دو جنس از خانواده Aster tartaricus Asteraceae و .Rudbeckia hirta L بر برخی از باکتری ها و قارچ ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش میکروب شناسی

تعداد صفحات :۱۰

گیاهان موجود در تیره Asteraceae به دلیل داشتن ترکیباتی مانند فلاونوئید، ساپونین، استروئید، الکالوئید و گلیکوزید مورد توجه زیادی هستند. ترکیب موثره در این تیره سزکوئی ترپن لاکتون می باشد، که نوعی متابولیت ثانویه اصلی محسوب می شود که مسوول فعالیت های ضدمیکروبی این تیره است. در این پژوهش اثرات ضدمیکروبی عصاره های اتانولی، متانولی و آبی تهیه شده از اندام های هوایی (ساقه و برگ)، گل و ریشه دو گونه Aster tartaricus و Rudbeckia hirta L. بر برخی میکروارگانیسم ها مانند کلبسیلا پنومونیه(Kelebsiella pneumoniae) ، استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus aureus)، سودوموناس آئروجینوزا(Pseudomonas aeruginosa) ، اشرشیا کلی(E. coli) ، باسیلوس آنتراسیس (Bacillus anhtracis) و استرپتوکوکوس پایوژنز(Streptococcus pyogenes) مورد بررسی قرار گرفت. روش های مورد استفاده شامل سنجش قطر هاله مهار رشد و روش MIC بود. نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره های متانولی و اتانولی نسبت به عصاره های آبی اثر بازدارندگی بر روی میکروارگانیسم های مورد بررسی داشته است. همچنین عصاره های اتانولی تهیه شده از بخش های مختلف گیاهان مورد بررسی اثر بیشتری نسبت به عصاره های متانولی بر رشد میکروارگانیسم ها نشان دادند. از بین دو جنس مورد بررسی، گیاه Aster tartaricus در سه بخش گل، اندام های هوایی و ریشه دارای بیشترین اثر مهاری بر روی میکروارگانیسم ها بوده است. بعد از آن عصاره های اتانولی گیاهRudbeckia hirta L. در هر سه بخش گل، اندام های هوایی و ریشه مشاهده شد.

کلید واژه: اثرات ضدمیکروبی، Aster tartaricus و .Rudbeckia hirta L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.