مقاله بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی :

مقاله بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: بررسی امکان جایگزین کردن محلول های غذایی با EC متغیر به جای محلول غذایی با EC ثابت در آبکشت گوجه فرنگی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هدایت الکتریکی
مقاله محلول غذایی
مقاله کشت بدون خاک
مقاله تابش
مقاله گلخانه
مقاله گوجه فرنگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور ارزیابی پاسخ دو رقم گوجه فرنگی خوشه ای به محلول های غذایی با سطوح مختلف هدایت الکتریکی (EC) و درک بهتر واکنش این محصول به محلول هایی با EC های ثابت یا متغیر انجام شد. بدین منظور دو رقم گوجه فرنگی گلخانه ای (رازان و ارگون) در سیستم آبکشت در بستر پرلیت کشت شدند. گیاهان کشت شده با محلول های غذایی با EC های ثابت ۲ و ۳ میلی موس و یا با محلول هایی با EC های متغیر ۵/۱، ۲ و ۳ میلی موس بر سانتیمتر در طول روز تغذیه شدند. اساس تغییرات در تیمار EC متغیر، تبخیر و تعرق گیاهان بر اساس میزان تابش نور بود. یافته های این تحقیق نشان داد که استفاده از محلول های غذایی با EC های متغیر در طول روز می تواند میزان مواد جامد محلول (TSS) میوه ها را بهبود بخشد. تیمارهای محلول غذایی از نظر میزان دیگر صفات کیفی (سفتی، pH، اسیدیته قابل تیتراسیون و ویتامین ث میوه) و عملکرد تفاوت معنی داری نشان ندادند. عدم مشاهده تفاوت معنی دار در عملکرد تیمار ECهای متغیر نسبت به تیمار EC رایج (۳ میلی موس بر سانتیمتر) امکان صرفه جویی در نمک های مورد استفاده برای تهیه محلول غذایی جهت پرورش گوجه فرنگی در سیستم آبکشت را نشان می دهد. ارقام مورد استفاده در این تحقیق تفاوت معنی داری از نظر عملکرد میوه های درجه ۱، درجه ۲ و عملکرد کل و برخی صفات کیفی نشان دادند. رقم ارگون دارای عملکرد بالاتر و رقم رازان دارای محتوی TSS بیشتری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.