مقاله کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای :

مقاله کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۱۹ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: کاهش نیتروژن محلول غذایی با استفاده از بستر شارژ شده با آمونیوم و تاثیر آن بر گوجه فرنگی گلخانه ای
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیتروژن
مقاله زئولیت غنی شده
مقاله بستر
مقاله شاخص های رشد
مقاله پساب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر نیتروژن بر شاخص های رشد گیاه گوجه فرنگی گلخانه ای و تاثیر بستر در هدر رفت و جذب نیتروژن، دو محلول غذایی(محلول غذایی کامل و محلول غذایی با ۳۰% کاهش نیتروژن) و سه بستر کشت (زئولیت غنی شده با نیتروژن و پرلیت، زئولیت خام و پرلیت و سرانجام پرلیت) به صورت کرت خرد شده و طرح بلوک کامل تصادفی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از ۶ ماه کشت نشان داد که شاخص سطح برگ و سرعت توسعه برگ با کاهش غلظت نیتروژن کاهش پیدا کردند. بستر دارای زئولیت سبب بهبود فاکتورهای رشد، مانند طول ساقه، تعداد برگ، سرعت طویل شدن ساقه، سرعت توسعه برگ و سرعت رشد محصول و افزایش عملکرد گردید و استفاده از زئولیت غنی شده باعث کاهش نیتروژن وارد شده به پساب کشت شد. میزان نیتروژن ذخیره شده در برگ های جوان با کاهش غلظت نیتروژن کاهش یافت، ولی این کاهش در بستر دارای زئولیت غنی شده و استفاده از محلول دارای نیتروژن کاهش یافته دیده نشد. در مجموع نتایج حاکی از امکان استفاده موفقیتامیز از زئولیت برای پرورش گوجه فرنگی به همراه کاهش نیتروژن محلول غذایی و کاهش مقدار این عنصر در پساب کشت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.