مطالعه تاثیر برخی از پروبیوتیک ‌ها بر سرعت رشد سالمونلا پاراتیفی در شیر در شرایط رشد توامان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر برخی از پروبیوتیک ‌ها بر سرعت رشد سالمونلا پاراتیفی در شیر در شرایط رشد توامان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر برخی از پروبیوتیک ‌ها بر سرعت رشد سالمونلا پاراتیفی در شیر در شرایط رشد توامان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر برخی از پروبیوتیک ‌ها بر سرعت رشد سالمونلا پاراتیفی در شیر در شرایط رشد توامان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر برخی از پروبیوتیک ‌ها بر سرعت رشد سالمونلا پاراتیفی در شیر در شرایط رشد توامان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۰

هدف از مطالعه حاضر تعیین تاثیر پروبیوتیک ‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس ‌کازئی، بیفیدوباکتریوم ‌آنگولاتوم و بیفیدوباکتریوم ‌بیفیدوم بر سرعت رشد سالمونلا پاراتیفی در شرایط رشد توامان در شیر می ‌باشد. برای این منظور، ابتدا به داخل ۵۰۰ میلی ‌لیتر شیر استریل، ۱.۵ ۱۰۸cfu/ml باکتری سالمونلا پاراتیفی فعال‌ شده اضافه و بعد از همگن‌ سازی در ۵ ارلن ‌مایر استریل به‌ طور مساوی توزیع شد. ارلن اول به ‌عنوان کشت انفرادی لحاظ گردید و به ارلن ‌های دوم تا پنجم به ترتیب ۱.۵ ۱۰۸cfu/ml از باکتری ‌های پروبیوتیک فوق‌ الذکر تزریق و بعد از ۲۴ و ۴۸ ساعت گرمخانه ‌گذاری در دمای ۳۷ درجه سانتی ‌گراد، pH و تعداد سالمونلا پاراتیفی موجود در هر میلی ‌لیتر از آنها به‌ ترتیب با استفاده از pH متر و کشت مخلوط در محیط سالمونلا شیگلا آگار (SSA) محاسبه گردید. این عملیات ۱۰ بار تکرار و میانگین pH و سالمونلا پاراتیفی موجود در هر میلی ‌لیتر از کشت انفرادی و کشت ‌های توامان با پروبیوتیک ‌ها با استفاده از آزمون‌ های آماری مورد مقایسه قرار گرفتند. بر اساس آزمون ‌های آماری آنالیز واریانس یک ‌طرفه و آزمون تعقیبی توکی در سطح a=0.05 در ۲۴ و ۴۸ ساعت گرمخانه ‌گذاری، رشد توامان لاکتوباسیلوس‌ کازئی، لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم ‌بیفیدوم به‌ طور معنی ‌دار رشد سالمونلا پاراتیفی را مهار کردند (p<0.01). لکن در همین شرایط تاثیر مهاری رشد توامان بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم معنی ‌دار نبود. در ضمن در ۲۴ و ۴۸ ساعت اول گرمخانه ‌گذاری، رشد توامان پروبیوتیک ‌های لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس ‌کازئی و بیفیدوباکتریوم ‌بیفیدوم، pH نمونه ‌های شیر را در مقایسه با نمونه شاهد به ‌طور معنی ‌دار کاهش دادند (p<0.01). در مجموع می ‌توان گفت که مصرف محصولات حاوی بیفیدوباکتریوم ‌بیفیدوم، لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس ‌کازئی می ‌تواند در جلوگیری از بروز عفونت با سالمونلا پاراتیفی واقع شود. البته انجام مطالعات بیشتر در این زمینه به ‌ویژه در شرایط بدن موجود زنده ضرورت دارد.

کلید واژه: سالمونلا پاراتیفی، پروبیوتیک ‌ها، رشد توامان، شیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.