مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف :

مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۷۹ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی هیدروژئوشیمیایی آب های زیرزمینی منطقه سلماس و تعیین کیفیت آنها برای مصارف مختلف
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب های زیرزمینی
مقاله هیدروژئوشیمیایی
مقاله سلماس
مقاله شاخص اشباع
مقاله تیپ آب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه به منظور ارزیابی کیفیت آبهای زیرزمینی منطقه سلماس از نتایج حاصل از آنالیز شیمیایی ۲۹ نمونه آب زیرزمینی انتخابی از منطقه مورد مطالعه استفاده شد. تفسیر آنالیز هیدروشیمیایی آبهای زیرزمینی در منطقه سلماس نشان میدهد که آبهای این منطقه جزو آبهای شیرین و سخت تا خیلی سخت بوده و عمدتا دارای تیپ بیکربنات کلسیم و منیزیم می باشند که در آنها غلظت کاتیونهای قلیایی خاکی (Ca۲+, Mg۲+) بیشتر از کاتیونهای قلیایی (Na+, K+) بوده و آنیونهای اسیدهای ضعیف (HCO۳, CO۲-۳) بیشتر از آنیونهای اسیدهای قوی (SO۲-۴, Cl) می باشد. بررسی لیتولوژی سنگ های در برگیرنده ناحیه شمالی منطقه مورد مطالعه نشان داد که وجود سازندهای تبخیری با لیتولوژی آهک، مارن، شیل با میان لایه هایی از ژیپس و نمک باعث افزایش شوری و غلظت یونهای Na+, Cl در منابع آب زیرزمینی این ناحیه از منطقه مورد مطالعه گردیده است. نتایج حاصل از محاسبه شاخص اشباع نشان می دهد که این آبها نسبت به کانیهای کربناته فوق اشباع و نسبت به کانیهای سولفاته و گازهای دی اکسید کربن و هیدروژن تحت اشباع می باشند. بررسی کیفیت آب جهت مصارف شرب از طریق مقایسه غلظت یونها با استانداردهای موجود و تعیین کیفیت آب برای مصارف کشاورزی از طریق محاسبه شاخص ها، نسبت ها و دیاگرام ها نشان داده است که به جز قسمت شمالی منطقه، کیفیت آب های زیرزمینی اکثر قسمتهای منطقه برای مصارف شرب و کشاورزی مناسب هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.