مقاله بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان) :

مقاله بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۹۷ تا ۲۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی سنگ شناسی، تنوع و منشا لوکوسوم ها و تفسیر شرایط ذوب در مجموعه میگماتیتی منطقه سیمین (جنوب شرق همدان)
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الوند
مقاله ذوب بخشی
مقاله لوکوسوم
مقاله منطقه سیمین
مقاله میگماتیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در هاله شرقی مجموعه پلوتونیک الوند نواری از سنگ های میگماتیتی وجود دارد که دارای ساخت های متنوعی از جمله استروماتیک، پتیگماتیک، دیکتیونیتیک، شولن، سورئیتیک و نبولیتیک می باشند. در این مجموعه میگماتیتی تفکیک ملانوسوم از مزوسوم در بسیاری از حالات مشکل است و باید گفت ملانوسوم در حاشیه همه لوکوسوم های منطقه وجود نداشته و یا اینکه ضخامت آن خیلی کم است. سه نوع لوکوسوم ترونجمیتی، گرانودیوریتی و آلکالی فلدسپار گرانیتی در این میگماتیت ها وجود دارد شواهد صحرایی و میکروفابریک نشان می دهند که فرایندهای تفریق دگرگونی، ذوب بخشی و تزریق ماگمایی در میگماتیت زایی نقش داشته اند. از این میان نقش ذوب بخشی با اهمیت بوده و نتیجه فرا دگرگونی ناحیه ای (الترامتامورفیسم) بین میگماتیت زایی با تشکیل گرانیت های نوع S ارتباط ژنتیک وجود دارد. میگماتیت زایی اصلی در اثر دگرگونی ناحیه ای و همزمان با قبل از تزریق گرانیت های نوع S اتفاق افتاده اما سنگ های میگماتیتی متعاقبا متحمل دگرگونی مجاورتی نیز شده اند. ذوب بخشی در منطقه زود هنگام بوده و قبل از تبدیل کامل آندالوزیت به سیلیمانیت صورت گرفته است. بهم ریختگی های ناشی از عملکرد تکتونیک و نیز حضور لایه های متوالی کم ضخامت از سنگ های با ترکیب مختلف سبب شده است تا ذوب بخشی به صورت انتخابی (و نه فراگیر) رخ دهد و این پدیده تفکیک زون های کانی شناسی را نیز دشوار نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.