مقاله بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز :

مقاله بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۲۱۷ تا ۲۴۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات جرم ناشی از دگرسانی هیدروترمال سنگ های آتشفشانی تتماج، شمال غرب نطنز
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تغییرات جرم
مقاله دگرسانی هیدروترمال
مقاله بازالت
مقاله تتماج

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سنگ های آتشفشانی- رسوبی زیر دریایی تتماج بخشی از کمربند ولکانیکی سهند- بزمان را تشکیل می دهند. این سنگ ها از گدازه های حدواسط- مافیک و مواد آذرآواری وابسته همراه با بین لایه های از سنگ های رسوبی به سن الیگوسن تشکیل شده اند سنگهای آتشفشانی مذکور با شدت های مختلف متحمل دگرسانی گرمایی شده اند به طوری که کانی های ثانویه آلبیت، اپیدوت، هماتیت، کلریت، اکتینولیت، کلسیت و کوارتز در آن ها به وجود آمده است. بر اساس ویژگی های کانی شناسی و شیمیایی، سنگ های مذکور به انواع -۱ نسبتا سالم -۲ کلریتی- اپیدوتی شده -۳ هماتیتی شده -۴ اپیدوتی شده قابل تفکیک می باشند. سنگ های کمتر دگرسان شده با ترکیب آندزیت، آندزیت بازالتی و بازالت حدود %۱۰ از سنگ های منطقه را تشکیل می دهند. دگرسانی کلریت- اپیدوت به عنوان اولین فاز دگرسانی به صورت گسترده سنگ های منطقه را تحت تاثیر قرار داده است. این دگرسانی که در اثر چرخش آب دریا به داخل گدازه های داغ به وجود آمده باعث افزایش مقدار عناصر TiO2, Sr, CaO و Ni در سنگ های بازالتی و عناصر Rb, Th, CaO و K2O در سنگ های آندزیتی شده است. زن های اپیدوتی، بخش هایی از سنگ های غنی از کلریت- اپیدوت هستند که به علت داشتن تراوایی زیاد، تحت نفوذ سیال غنی از Ca، از اپیدوت غنی و از عناصری مثل Na, Fe و Mg تهی شده اند. سنگ های غنی از هماتیت از تبدیل سنگ های غنی از کلریت- اپیدوت، در شرایط فوگاسیته بالای اکسیژن و در مواجه با سیال غنی از آهن و منیزیم تشکیل شده اند. با هماتیتی شدن سنگ های غنی از کلریت- اپیدوت، مقدار قابل ملاحظه ای CaO از محیط خارج شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.