مقاله پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی :

مقاله پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۲۶۱ تا ۲۷۷ منتشر شده است.
نام: پهنه برشی زرین (شمال اردکان) و اهمیت تکتونیکی آن در خرد قاره ایران مرکزی
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پهنه برشی شکل پذیر
مقاله گسل امتداد لغز
مقاله خرد قاره ایران مرکزی
مقاله چرخش بلوک های تکتونیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پهنه برشی زرین در شمال اردکا با راستای کلی شمالی- جنوبی و هندسه ای کمانی که بخش محدب آن به سمت باختر است بخش هایی از گرانیت زرین و سنگ های دگرگون با سن پالئوزوئیک را با دگرریختی برشی در شرایط شکل پذیر متاثر ساخته و انواعی از سنگ های میلونیتی و الترامیلونیتی را بوجود آورده است. این پهنه برشی، هندسه ای مشابه با پهنه بزرگتر کاشمر- کرمان در بخش خاوری دارد که جداکننده دو بلوک بزرگ یزد و طبس در خرد قاره ایران مرکزی است. سازوکار پهنه برشی زرین، امتداد لغز راست بر بوده و دقیقا از سازوکار پهنه برشی خاور خود تبعیت می نماید. گسل های عمده جداکننده بلوک های ایران مرکزی از سمت خاور به سمت باختر راستای کامل شمالی- جنوبی خود را به راستای شمالی- جنوبی با حالت کمانی، که کاو آن به سمت باختر است، عوض می کنند. گسل امتداد لغز راستبر نایبند در خاور بلوک طبس با راستای شمالی- جنوبی است ولی پهنه برشی کاشمر- کرمان که با گسل های بزرگی چون رباط پشت بادام و چاپدونی محدود می گردد در بخش میانی، خمشی با کاو به سمت باختر دارد. شواهد فابریکی در پهنه برشی زرین روشن می سازد که این پهنه با راستای احتمالی شمالی- جنوبی بوده و بتدریج هندسه ای کمانی یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.