مقاله گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی :

مقاله گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۲۷۷ تا ۲۹۹ منتشر شده است.
نام: گزارش مقدماتی از اکتشاف مس پورفیری در استان مرکزی
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مس
مقاله پورفیری
مقاله دگرسانی گرمابی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محدوده اکتشافی دالی در ۲۰۰ کیلومتری جنوب غرب تهران- ۶۰ کیلومتری شمال شرق شهرستان اراک و در نوار ماگمایی ارومیه- دختر واقع شده است. این محدوده اکتشافی عمدتا شامل توده های ساب ولکانیک با ترکیب آندزیت تا داسیتی (پلیوسن) می باشد که در یک مجموعه آندزیتی (میوسن- پلیوسن) نفوذ کرده است. کانی های اصلی موجود در نمونه های مورد مطالعه اکثرا شامل پلاژیوکلاز، هورنبلند، بیوتیت و کوارتز و کانی های ثانوی شامل کلریت، کلسیت، اپیدوت، سرسیت و کانی های اپاک (مگنتیت، مالاکیت و هماتیت) می باشد. رخداد دگرسانی پتاسیک (بیوتیت ثانویه + مگنتیت + ارتوز ثانویه)، فیلیک (سرسیت، کوارتز، پیریت) و آرژیلیک (کائولن + کوارتز) به صورت محلی و دگرسانی پروپیلتیک (کلسیت + کلریت و اپیدوت) در حواشی به صورت گسترده حضور محلولهای گرمابی را در منطقه نشان می دهد. مطالعات زمین شناسی، دگرسانی و ژئوشیمیایی شواهدی زادی دال بر وجود کانسار نوع مس پورفیری غنی شده از طلا در این منطقه را نشان می دهد. نتایج تجزیه شیمیایی در بیشتر نمونه ها، تمرکز بالایی تا حد بیش از ۰۷۵ درصد مس و حدود ۱۲ گرم در تن طلا را نشان می دهد. وجود نفوذی های پورفیریتیک فلسیک، مجموعه کانی های دگرسانی و زون های دگرسانی از نوع پتاسیک، پروپیلیتیک و فیلیک، استوک ورک های فراوان کوارتز- مگنتیت، کانی سازی مس و همبستگی مثبت بین دو عنصر مس و طلا، از جمله شواهد مبنی بر پورفیری بودن این سیستم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.