تاثیر شوری بر کارایی همزیستی سینوریزوبیوم ملیلوتی با ارقام مختلف یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری بر کارایی همزیستی سینوریزوبیوم ملیلوتی با ارقام مختلف یونجه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری بر کارایی همزیستی سینوریزوبیوم ملیلوتی با ارقام مختلف یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری بر کارایی همزیستی سینوریزوبیوم ملیلوتی با ارقام مختلف یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری بر کارایی همزیستی سینوریزوبیوم ملیلوتی با ارقام مختلف یونجه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۴

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر شوری بر جذب برخی عناصر غذایی و همزیستی سینوریزوبیوم ملیلوتی با سه رقم یونجه (Medicago sativa) به صورت فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد تا اثرات شوری های مختلف نمک های کلرید سدیم، کلرید منیزیم و کلرید کلسیم (۰، ۶ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر) بر شاخص های رشد و جذب برخی عناصر غذایی سه رقم یونجه (همدانی، قره یونجه و قارقالوق) در سه سطح تلقیح (بدون باکتری، باکتری مقاوم به شوری و باکتری حساس به شوری) مورد تحقیق قرار گیرد. سطوح باکتری پس از جداسازی و خالص سازی باکتری های همزیست یونجه از مزارع زیرکشت ارقام یونجه در استان تهران دو جدایه مقاوم و حساس به شوری که جزء باکتری های خیلی موثر از لحاظ همزیستی بودند، انتخاب شد. تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده نشان داد که با افزایش شوری، وزن خشک ریشه و اندام هوایی، تعداد گره های فعال، غلظت نیتروژن، فسفر، پتاسیم به طور معنی داری (در سطح ۱%) کاهش یافت درحالی که مقدار سدیم گیاه افزایش معنی دار (در سطح ۱%) را نشان داد. تلقیح با باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی مقاوم به شوری باعث افزایش معنی دار وزن خشک ریشه و اندام هوایی، تعداد گره های فعال، غلظت نیتروژن، پتاسیم، فسفر و کاهش معنی دار سدیم در گیاه یونجه شد. بین ارقام مختلف از لحاظ عملکرد و سایر شاخص ها در شرایط شور تفاوت معنی داری وجود نداشت.

کلید واژه: شوری، یونجه، سینوریزوبیوم ملیلوتی، برخی عناصر غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.