توزیع فراوانی انتروبیوس ورمیکولاریس (Enterobius vermicularis) در آپاندیس های جراحی شده در بیمارستان نکویی قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توزیع فراوانی انتروبیوس ورمیکولاریس (Enterobius vermicularis) در آپاندیس های جراحی شده در بیمارستان نکویی قم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توزیع فراوانی انتروبیوس ورمیکولاریس (Enterobius vermicularis) در آپاندیس های جراحی شده در بیمارستان نکویی قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توزیع فراوانی انتروبیوس ورمیکولاریس (Enterobius vermicularis) در آپاندیس های جراحی شده در بیمارستان نکویی قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توزیع فراوانی انتروبیوس ورمیکولاریس (Enterobius vermicularis) در آپاندیس های جراحی شده در بیمارستان نکویی قم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :۵

زمینه و هدف: انگلها بویژه انتروبیوسورمیکولاریس (کرمک) و کرمها از عوامل مهمی هستند که در ایجاد آپاندیسیت موثر می باشند. هدف این مطالعه، تعیین فراوانی آلودگی آپاندیسهای جراحی شده به انتروبیوس ورمیکولاریس در بیمارستان نکویی شهر قم طی سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ بوده است. روش بررسی: در این مطالعه مقطعی گذشته نگر،خصوصیات دموگرافیک ۳۴۲۰ بیمار آپاندکتومی شده شامل جنس و سن و نوع ضایعه آسیب شناسی و آلودگی به انتروبیوسورمیکولاری ساز بایگانی بخش آسیب شناسی بیمارستان نکویی شهر قم استخراج گردید. این بیماران افرادی بودند که در سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ در این بیمارستان آپاندکتومی شده بودند. پساز تایید آلودگی، مشخصات تمامی در بیماران و نتایج بررسی لامهای هیستوپاتولوژی با استفاده از آزمون آماری کای دو (Chi-square) در برنامه SPSS نگارش ۱۱.۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: از تعداد ۳۴۲۰ آپاندیسجراحی شده، ۱۷ مورد (۵ درصد) آلوده به انتروبیوس ورمیکولاریس بودند. ۱۳ مورد (۷۶.۵ درصد) به جنس مونث و ۴ مورد (۲۳.۵ درصد) جنس مذکر تعلق داشت. ۱۵ مورد (۸۸.۲ درصد) از آپاندیس های جراحی شده آلوده به انتروبیوس ورمیکولاریس فاقد صایعات آسیب شناسی و ۲ مورد (۱۱.۸ درصد) دارای آپاندسیت بودند بیشترین درصد آلودگی در بیماران گروه های سنی ۱۰-۶ (۴۱.۱ درصد) و ۱۵-۱۱ (۳۵.۳ درضد) سال مشاهده گردید.نتیجه گیری: مطالعه ما نشان داد انتروبیوسورمیکولاریسنقشی در ایجاد آپاندیسیتندارد و وجود آن در نمونه آپاندکتومی شده نمی تواند به معنی نقشآن در ایجاد آپاندیسیتباشد.

کلید واژه: آپاندیسیت، انتروبیوسورمیکولاریس، قم، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.