مقایسه ارزش تشخیصی لیزر فلورسانس (دیاگنودنت) با رادیوگرافی های معمولی و دیجیتال در تشخیص ضایعات اولیه پروگسیمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ارزش تشخیصی لیزر فلورسانس (دیاگنودنت) با رادیوگرافی های معمولی و دیجیتال در تشخیص ضایعات اولیه پروگسیمالی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ارزش تشخیصی لیزر فلورسانس (دیاگنودنت) با رادیوگرافی های معمولی و دیجیتال در تشخیص ضایعات اولیه پروگسیمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ارزش تشخیصی لیزر فلورسانس (دیاگنودنت) با رادیوگرافی های معمولی و دیجیتال در تشخیص ضایعات اولیه پروگسیمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ارزش تشخیصی لیزر فلورسانس (دیاگنودنت) با رادیوگرافی های معمولی و دیجیتال در تشخیص ضایعات اولیه پروگسیمالی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: تشخیص ضایعات پوسیدگی دندانی در مراحل اولیه جهت درمان محافظه کارانه لازم است. به علت نیاز مبرم به کمک در تشخیص پوسیدگیهای پروگزیمالی، این مطالعه با هدف بررسی خصوصیات تشخیصی روش لیزر فلورسنس (DIAGNOdent pen(L.F)) و مقایسه آن با رادیوگرافی Bite-Wing(B.W) با فیلم های معمول و دیجیتال (D.R) انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی، هشتاد دندان مولر و پری مولر خارج شده که حداقل یک سطح پروگزیمال بدون حفره پوسیدگی و یا پرکردگی داشتند، در بلوک های گچی به منظور بازسازی نقاط تماس بین دندانی به صورت چهارتایی مانت شدند. سطوح پروگزیمال هر دندان با L.F مورد معاینه قرار گرفت. از بلوک ها رادیوگرافی B.W و همچنین رادیوگرافی دیجیتال تهیه شد. برای به دست آوردن استاندارد، دندانها برش خورده و مورد معاینه میکروسکوپیک قرار گرفتند. بهترین نقطه Cut-off توسط آنالیز ROC مشخص شد و حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت، منفی و صحت سه روش تشخیصی در مقایسه با روش استاندارد برش بافت شناسی تعیین شد. مقایسه صحت روشها با آزمون McNemar انجام گرفت.یافته ها: در تشخیص ضایعات اولیه مینایی L.F بیشترین حساسیت (۰.۷۴) و D.R بیشترین ویژگی (۰.۹۵) را داشت. L.F بیشترین حساسیت (۰.۸۲) و ویژگی (۰.۸۴) را در پوسیدگیهای عاجی دارا بود. در همه انواع پوسیدگی، ارزش اخباری مثبت L.F کمتر و ارزش اخباری منفی آن بیشتر بود. روش مرسوم رادیوگرافی با فیلم های معمول و رادیوگرافی دیجیتال تفاوت معنی دار آماری نداشت.نتیجه گیری: برای کمک به معاینات بالینی در تشخیص ضایعات اولیه از DIAGNOdent می توان استفاده کرد ولی در هنگام تصمیم گیری برای درمانهای مهاجم باید از روشهای دیگر هم کمک گرفت.

کلید واژه: لیزر فلورسنس، پوسیدگی پروگزیمال، رادیوگرافی بایت وینگ، رادیوگرافی دیجیتال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.