سنجش آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی (مطالعه موردی: گندم کاران شهرستان های کرمانشاه، صحنه و روانسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی (مطالعه موردی: گندم کاران شهرستان های کرمانشاه، صحنه و روانسر) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی (مطالعه موردی: گندم کاران شهرستان های کرمانشاه، صحنه و روانسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی (مطالعه موردی: گندم کاران شهرستان های کرمانشاه، صحنه و روانسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی (مطالعه موردی: گندم کاران شهرستان های کرمانشاه، صحنه و روانسر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های روستایی

تعداد صفحات :۲۹

وقوع خشکسالی های اخیر در ایران و شدت خسارت های وارد شده، از ادامه آسیب پذیری کشاورزان حکایت می کند. در زمان حاضر مدیریت خشکسالی در کشور ما، بر مبنای مدیریت بحران صورت می گیرد و بدین ترتیب به کاهش تاثیرات و آمادگی در برابر خشکسالی توجه چندانی نمی شود. با توجه به اهمیت موضوع، هدف از این مطالعه سنجش آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی خشکسالی در بین کشاورزان گندم کار از سه منطقه با شدت های متفاوت خشکسالی بوده است: بسیار شدید، فوق العاده شدید و بحرانی در شهرستان های کرمانشاه، صحنه و روانسر. در این مطالعه از روش پیمایشی استفاده شد و داده ها از ۳۷۰ کشاورز گندم کار با استفاده از روش نمونه گیری طبقه بندی چندمرحله ای جمع آوری گردید. به منظور جمع آوری داده ها از مصاحبه حضوری با کشاورزانی که با خشکسالی در سال های ۸۸-۱۳۸۶ مواجه و دست به گریبان شده بودند، بهره گرفته شد. پس از مرور و مطالعات مقدماتی، شاخص های اجتماعی – اقتصادی آسیب پذیری استخراج شدند. برای سنجش آسیب پذیری اجتماعی – اقتصادی کشاورزان گندم کار از فرمول می بار و والدز (۲۰۰۵) استفاده شد. یافته های پژوهش حاکی از آن اند که کشاورزان گندم کار در شهرستان روانسر بیشترین آسیب پذیری را داشته اند، و کشاورزان گندم کار در شهرستان کرمانشاه با کمترین آسیب پذیری اقتصادی و اجتماعی مواجه بوده اند. دستاوردهای این مطالعه می تواند مسوولان مدیریت خشکسالی استان کرمانشاه را در تخصیص اعتبارات با توجه به میزان آسیب پذیری مناطق یاری برساند.

کلید واژه: آسیب پذیری، خشکسالی، کشاورزان، مدیریت ریسک، استان کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.