بررسی نتایج درمان فوتورفرکتیو کراتکتومی در درمان دوربینی و نزدیک بینی با استفاده از دستگاه تکنولاس ۲۱۷Z100


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج درمان فوتورفرکتیو کراتکتومی در درمان دوربینی و نزدیک بینی با استفاده از دستگاه تکنولاس ۲۱۷Z100 دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج درمان فوتورفرکتیو کراتکتومی در درمان دوربینی و نزدیک بینی با استفاده از دستگاه تکنولاس ۲۱۷Z100  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج درمان فوتورفرکتیو کراتکتومی در درمان دوربینی و نزدیک بینی با استفاده از دستگاه تکنولاس ۲۱۷Z100،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج درمان فوتورفرکتیو کراتکتومی در درمان دوربینی و نزدیک بینی با استفاده از دستگاه تکنولاس ۲۱۷Z100 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

تعداد صفحات :۹

مقدمه: تمایل به اصلاح عیوب انکساری به دلایل متعدد روز به روز در حال افزایش است و از شایع ترین علل مراجعات به کلینیک های چشم پزشکی می باشد. در اواخر دهه PRK (Photorefractive Keratectomy) 1980 برای اصلاح نزدیک بینی معرفی گردید و در دهه های آخر قرن بیستم تلاش های زیادی به منظور اصلاح دوربینی (افزایش قدرت انکساری قرنیه) نیز صورت پذیرفت.هدف: ارزیابی اثر و بی خطری و پیش بینی پذیری PRK در اصلاح دوربینی و نزدیک بینی.مواد و روش ها: مطالعه ای گذشته نگر بر روی ۱۸۸ بیمار با نزدیک بینی خفیف و دوربینی که جهت عمل PRK به مرکز لیزر درمانی در مشهد مراجعه کرده بودند انجام گرفت دستگاه مورد استفاده در این بیماران تکنولاس ۲۱۷Z100 بود. اطلاعات بیماران وارد پرسش نامه گردید و هر یک از بیماران که مناسب عمل تشخیص داده نمی شد از مطالعه خارج می گردید. بیماران روز بعد از عمل، یک ماه،سه ماه، شش ماه و یک سال بعد تحت پیگیری قرار گرفتند. نتایج بعد از یک سال ثبت گردید.نتایج: در گروه دوربینی ۳۸ بیمار با میانگین سنی ۱۱.۰۰± ۴۰.۰۱سال بودند. متوسط میزان دور بینی ۰.۹۸±۲.۹۶+ و متوسط آستیگماتیسم ۰.۷۱±-۱.۰۰ و میانگین کرویت معادل +۲.۶۴±۰.۸ (SE) بوده است. بررسی اثر PRK نشان داد که در این گروه میانگین دوربینی بعد از یک سال (۰.۷۲±+۰.۴۲) بود (P=0.001) و میزان آستیگماتیسم بعد یک سال (۰.۳۴±-۰.۷۰) بود. دید اصلاح نشده (UCVA) قبل عمل (۰.۰۲±۰.۲۷) بود که بعد از یک سال (۰.۰۱±۰.۹) بود و با اختلاف معنی داری همراه بود ( .(P=0.001در گروه نزدیک بینی ۱۵۰ بیمار با میانگین سنی ۶.۹± ۲۸.۳۵بوده اند. ۷۴ درصد بیماران ما را خانم ها (۱۱۱ نفر) و ۲۶ درصد آنان را آقایان (۳۹ نفر ) تشکیل می دادند کمترین دید بدون اصلاح قبل از عمل این گروه ۰.۰۸ بوده است. میانگین میزان نزدیک بینی ۰.۹±-۲.۴۷ و میانگین میزان آستیگماتیسم ۱.۲۴± -۱.۳۹بوده است. بررسی اثر PRK نشان داد که میانگین میوپی به (۰.۶±۰.۰۶) پس از ۶ ماه رسید که با آزمون توکی اختلاف معنی دار را نشان می دهد ( (P<0.05می باشد. میانگین دید به (۰.۰۱۲±۰.۹۹) پس از ۶ ماه رسید و به طور میانگین میزان آستیگماتیسم به (۰.۴۳±-۰.۴۰) پس از شش ماه در هر دو چشم رسید (P<0.05).نتیجه گیری: PRK روشی موثر و بی خطر در اصلاح دوربینی و نزدیک بینی خفیف می باشد.

کلید واژه: Photorefractive Keratectomy, Myopia, Hyperopia, Astigmatism

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.