مقایسه اولویت های آموزشی بیماران مبتلا به صرع از دیدگاه بیماران، پرستاران و پزشکان شاغل در بخش های اعصاب و کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اولویت های آموزشی بیماران مبتلا به صرع از دیدگاه بیماران، پرستاران و پزشکان شاغل در بخش های اعصاب و کودکان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اولویت های آموزشی بیماران مبتلا به صرع از دیدگاه بیماران، پرستاران و پزشکان شاغل در بخش های اعصاب و کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اولویت های آموزشی بیماران مبتلا به صرع از دیدگاه بیماران، پرستاران و پزشکان شاغل در بخش های اعصاب و کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اولویت های آموزشی بیماران مبتلا به صرع از دیدگاه بیماران، پرستاران و پزشکان شاغل در بخش های اعصاب و کودکان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حیات

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: ارایه اطلاعات ضروری به بیمار وظیفه مهم کادر پزشکی است لیکن نتایج مطالعات مرتبط با مقوله آموزش به بیمار، حاکی از تفاوت معنادار در درک نیازهای آموزشی بیمار از دیدگاه بیماران و کادر پزشکی می باشد. همین امر به یک شیوه آموزش غیرموثر می انجامد. مطالعه حاضر با هدف شناخت و مقایسه اولویت های آموزشی بیماران مبتلا به صرع از دیدگاه بیماران و کادر پزشکی انجام گرفته است.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی توصیفی – تحلیلی ۶۹ بیمار مبتلا به صرع و ۸۵ نفر از کادر پزشکی (پزشک و پرستار) شاغل در بخش های اعصاب و کودکان بیمارستان های آموزشی شهر خرم آباد در سال ۸۸-۱۳۸۷، با استفاده از یک پرسشنامه پژوهشگر ساخته مشتمل بر ۳ حیطه (آگاهی در زمینه بیماری صرع، سبک زندگی و مصرف داروها) و ۲۸ سوال مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و آزمون آنالیز واریانس تک متغیره استفاده شد.یافته ها: ۵۸.۲% بیماران مرد و میانگین سنی آنها ۳۰.۸ سال بود. میانگین سنی پرستاران و پزشکان هم به ترتیب ۲۹.۸ و ۳۷.۸بود. میانگین نمرات مربوط به اولویت بندی آموزشی در حیطه بیماری، در بیماران در مقایسه با کادر پزشکی به طور معناداری بالاتر بود (p<0.001). همچنین میانگین نمرات حیطه سبک زندگی در گروه بیماران و پرستاران در مقایسه با پزشکان بیشتر بود (p<0.001) .از نظر اولویت بندی در حیطه داروهای مصرفی، هیچ اختلاف معناداری بین نمونه های پژوهش وجود نداشت (p=0.53).نتیجه گیری: با توجه به تفاوت دیدگاه های بیماران و کادر پزشکی، برنامه های آموزشی می بایست با در نظر گرفتن اولویت های آموزشی بیماران صورت گیرد، تا نیازهای آموزشی بیماران و خانواده های آنان به درستی برآورده گردد.

کلید واژه: اولویت های آموزشی، صرع، کادر پزشکی، بیمار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.