میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: اشرشیاکلی O157:H7 به عنوان یک عامل اسهال، کولیت خونریزی دهنده و سندرم اورمی همولیتیک در سراسر جهان شناخته شده است. گوشت آلوده به مدفوع حیوانی احتمالا منبع اصلی عفونت اشرشیاکلی O157:H7 می باشد. این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه های گوشت گوسفند در اصفهان با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی ۱۴۸ نمونه گوشت گوسفند کشتار شده در کشتارگاه اصفهان از مرداد ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۸ به صورت تصادفی جمع آوری شدند. نمونه ها در آبگوشت تریپتون سوی حاوی مکمل نووبیوسین (TSB-n) به عنوان یک محیط غنی کننده و سپس محیط مک کانکی آگار سوربیتول دار حاوی مکمل سفکسیم و تلئوریت پتاسیم (CT-SMAC) به عنوان یک محیط انتخابی کشت داده شد. کلنی های مشکوک اشرشیاکلی O157:H7 جدا شده از روش های باکتریولوژی به وسیله آزمون زنجیره ای پلیمراز مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: بر اساس آزمون کشت به ترتیب ۴۳ (۲۹.۱%) و ۱۰ (۶.۸%) نمونه از نظر اشریشیاکلی و اشرشیاکلی O157:H7 مثبت بود. اما تنها ۵ نمونه از اشرشیاکلی های سوربیتول منفی در آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز به عنوان اشرشیاکلی O157:H7 تشخیص داده شدند. شیوع فصلی اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه های بررسی شده بین ۰ تا ۹.۷% بود و بالاترین میزان آن در فصول بهار و تابستان مشاهده شد (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که گوسفند می تواند به عنوان یک مخزن بالقوه برای اشرشیاکلیO157:H7 مطرح باشد و گوشت گوسفند ممکن است به عنوان یک حامل در انتقال این پاتوژن به انسان عمل کند.

کلید واژه: اشرشیاکلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.