مقاله اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی :

مقاله اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۶۹ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: اندازه گیری مغناطیس سنجی زمینی برای اکتشاف طلا در منطقه اکتشافی هیرد، خراسان جنوبی
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیروتیت
مقاله پذیرفتاری مغناطیسی
مقاله مغناطیس سنجی
مقاله منطقه طلای هیرد
مقاله خراسان جنوبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محدوده اکتشافی طلای هیرد در ۱۶۰ کیلومتری جنوب بیرجند (فاصله هوایی) و ۸۰ کیلومتری شمال غرب نهبندان در استان خراسان جنوبی واقع شده است. کانی سازی در منطقه معدنی هیرد در چهار منطقه به نامهای منطقه اکتشافی (۱) تا (۴) مشاهده می شود. سنگهای نفوذی منطقه که مرتبط با کانی سازی هستند از نوع گرانیت، گرانودیوریت و مونزونیت سری ایلمنیت به سن بعد از ائوسن با مقدار پذیرفتاری مغناطیسی پایین می باشند. نوع کانی سازی هیرد به دلیل سنگ منشا احیایی و فراوانی کانیهایی مثل پیروتیت و آرسنوپیریت، طلای مرتبط با توده های نفوذی احیایی است. مطالعات تفصیلی کانی شناسی نشان می دهد که کانی سازی سولفیدی همراه طلا، فقط در بخش شرقی منطقه اکتشافی (۱) دارای پیروتیت است. مطالعات کانی شناسی، اندازه گیری پذیرفتاری مغناطیسی از گمانه های حفاری شده و برداشت های مغناطیس زمینی وجود پیروتیت همراه کانی سازی در بخش شرقی منطقه اکتشافی (۱) را تایید می کند. همبستگی نسبتا خوبی بین افزایش پیروتیت (تا ۶ درصد) و مقدار طلا (تا ۵ گرم در تن) در مطالعات تحت الارضی این بخش مشاهده می شود. پروفیل های مغناطیسی برداشت شده از این بخش کانی سازی و همچنین نقشه تغییرات شدت کل میدان مغناطیسی ناهنجاریهای واضحی را در بخش شرقی منطقه اکتشافی (۱) نشان می دهند که منبع ایجاد کننده آن پیروتیت همراه با کانی سازی است. مطالعات کانی شناسی، اندازه گیری پذیرفتاری مغناطیسی از گمانه ها و برداشتهای مغناطیس سنجی در بخش غربی منطقه اکتشافی (۱) و منطقه اکتشافی (۳) عدم وجود پیروتیت را با کانی سازی نشان می دهد. مقدار طلا در این مناطق نیز به مراتب پایین تر از بخش شرقی منطقه اکتشافی (۱) است. بنابراین به دلیل وجود پیروتیت همراه با کانی سازی طلا در بخش شرقی منطقه اکتشافی (۱)، روش مغناطیس سنجی، روش ژئوفیزیکی مفیدی برای تعیین محل حفاری و دسترسی به کانی سازی طلا در این منطقه اکتشافی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.