برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدمثلی و ارتباط آنها با تولید شیر و مقدار چربی در گاوهای هلشتاین ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدمثلی و ارتباط آنها با تولید شیر و مقدار چربی در گاوهای هلشتاین ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدمثلی و ارتباط آنها با تولید شیر و مقدار چربی در گاوهای هلشتاین ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدمثلی و ارتباط آنها با تولید شیر و مقدار چربی در گاوهای هلشتاین ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدمثلی و ارتباط آنها با تولید شیر و مقدار چربی در گاوهای هلشتاین ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق از داده ‌های مربوط به صفات تولیدی و تولیدمثلی گاوهای هلشتاین ایران که طی سال ‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۶ توسط مرکز اصلاح نژاد دام کشور جمع ‌آوری شده بود، استفاده شد. داده‌ ها شامل ۲۱۳۴۰۲ رکورد مربوط به دوره ‌های شیردهی اول تا چهارم بود. صفات مورد بررسی شامل تولید شیر ۳۰۵ روز، مقدار چربی، فاصله زایش و سن اولین زایش بود. مولفه‌ های واریانس – کوواریانس، پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی با استفاده از مدل‌ های حیوانی تک ‌صفتی و دو صفتی با نرم ‌افزار ASREML برآورد شد. در تجزیه تک ‌صفتی وراثت ‌پذیری تولید شیر در چهار دوره شیردهی اول در دامنه ۰.۱۴ تا ۰.۲۵، مقدار چربی ۰.۰۸ تا ۰.۱۹، فاصله زایش ۰.۰۳ تا ۰.۰۴ و سن اولین زایش ۰.۱۴ برآورد گردید. وراثت ‌پذیری مربوط به تجزیه دو صفتی نسبت به تجزیه تک ‌صفتی تفاوت کمی داشت. همبستگی فنوتیپی و ژنتیکی بین صفات تولیدی و فاصله ‌زایش عموما مثبت و نامطلوب و همبستگی ‌های ژنتیکی بسیار بالاتر از همبستگی فنوتیپی بود. همبستگی ژنتیکی بین تولید شیر با فاصله زایش و سن اولین زایش در دوره‌ شیردهی اول به ترتیب ۰.۵۲ و ۰.۲۱ بود. همبستگی ژنتیکی تولید شیر با فاصله زایش در دوره‌ های اول تا چهارم شیردهی به ترتیب ۰.۵۲، ۰.۷۰، ۰.۶۳ و ۰.۵۶ برآورد شد. همبستگی ژنتیکی مقدار چربی با فاصله زایش دوره‌ های اول تا چهارم به ترتیب ۰.۱۶، ۰.۵۶، ۰.۳۳ و ۰.۴۴ بود.

کلید واژه: فاصله زایش، پارامترهای ژنتیکی، هلشتاین ایران، سن زایش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.