بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه ‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه ‌های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه ‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه ‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه ‌های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

جهت تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه ‌های گوشتی از تعداد ۱۶۸ قطعه جوجه گوشتی نر سویه تجارتی راس (۳۰۸) استفاده شد. این آزمایش با ۶ تیمار و یک گروه شاهد، در ۴ تکرار و ۶ مشاهده (جوجه) در هر تکرار انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل (۳×۲) شامل سه سطح هسته خرما (۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد) و دو سطح مولتی آنزیم ده ‌گانه (۰ و ۰.۵ گرم در کیلوگرم)، حاوی فیتاز، بتاگلوکاناز، آلفاآمیلاز، سلولاز، همی سلولاز، پکتیناز، آمیلوگلیکوزیداز، زایلاناز، پروتئاز و پنتوزاناز اجرا گردید. جوجه‌ ها در سنین ۱۰، ۲۸ و ۴۲ روزگی وزن ‎کشی شده و مقدار دان مصرفی هر قفس اندازه ‎گیری شد. در پایان آزمایش از هر قفس دو قطعه جوجه از طریق ورید بال خون ‎گیری و مجموع کلسترول، تری گلسرید، مجموع آنتی ‌اکسیدان مالون دی آلدئید و پروتئین کربونیل اندازه ‌گیری شد. پس از خون گیری جهت تخلیه دستگاه گوارش، به مدت ۲۴ ساعت جوجه ‌ها از خوراک محروم و مجددا توزین، کشتار و قسمت‌ های مختلف لاشه و دستگاه گوارش توزین شد. نتایج آزمایش نشان داد که اثر سطوح مختلف هسته خرما در خوراک، اثر افزودن آنزیم به خوراک و اثر متقابل این دو عامل بر وزن بدن جوجه‌ ها در سنین ۱۰، ۲۸ و ۴۲ روزگی معنی ‎دار نبود (P>0.05). ضریب تبدیل غذایی در سن ۴۲ روزگی در جوجه هایی که خوراک حاوی ۱۰ درصد خرما دریافت کرده بودند بهتر از سایر گروه ها بود (P<0.05). با افزایش سطح هسته خرما در خوراک میزان کلسترول و تری ‌گلیسرید خون از لحاظ عددی کاهش یافت، اما این کاهش از لحاظ آماری معنی ‌دار نبود. اثر سطوح مختلف هسته خرما بر میزان مالون دی آلدئید موجود در خون جوجه ‌ها معنی‌ دار بود (P<0.05). در مقایسه گروه شاهد با سایر گروه‌ ها مجموع آنتی اکسیدان ‌های موجود در خون جوجه‌ هایی که هسته خرما دریافت نموده بودند بخصوص در سطح ۱۰ درصد، نسبت به گروه شاهد بیشتر بود، لذا به نظر می‌ رسد ترکیبات خاصی در هسته خرما واجد فعالیت آنتی ‌اکسیدانی می ‌باشند. بطور کلی نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان می ‌دهد که مصرف هسته خرما در جیره جوجه‌ های گوشتی تا سطح ۱۰ درصد موجب بهبود عملکرد آنها می ‌شود. همچنین نتایج حاکی از اثر مثبت مولتی ‎آنزیم در جیره‌ های حاوی هسته خرما است.

کلید واژه: آنزیم، جوجه گوشتی، عملکرد، هسته خرما، آنتی ‎اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.