اثر حفاظتی عصاره بخش های هوایی اسکلروفولاریا استریاتا در برابر نفروتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم و جیوه در موش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر حفاظتی عصاره بخش های هوایی اسکلروفولاریا استریاتا در برابر نفروتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم و جیوه در موش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر حفاظتی عصاره بخش های هوایی اسکلروفولاریا استریاتا در برابر نفروتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم و جیوه در موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر حفاظتی عصاره بخش های هوایی اسکلروفولاریا استریاتا در برابر نفروتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم و جیوه در موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر حفاظتی عصاره بخش های هوایی اسکلروفولاریا استریاتا در برابر نفروتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم و جیوه در موش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: بسیاری از این آلاینده ها از طریق افزایش تولید رادیکال های آزاد اکسیژن در بافت ها، سبب نفروتوکسیستی در انسان ها و حیوانات آزمایشگاهی می شوند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در گیاهان دارویی کاندیدهای مناسبی برای حفاظت در برابر مسمومیت ناشی از این مواد می باشند. در این مطالعه برای اولین بار اثر حفاظتی عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه اسکلروفولاریا استریاتا (معروف به تشنه داری) بر نفروتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم و جیوه مورد ارزیابی قرار گرفت.مواد و روشها: این مطالعه بر روی ۴۲ سر موش صحرایی نر نژاد ویستار در محدوده وزنی ۲۵۰–۲۰۰ گرم انجام شد. موشها برای دریافت دوزهای مناسبی از کلریدکادمیوم (۳mg/kg، گروه(Cd ، کلرید جیوه (۱.۵mg/kg، گروه(Hg ، عصاره اسکلروفولاریا استریاتا (۴۰۰mg/kg ، گروه(Ss ، کلرید کادمیوم+ عصاره (گروه(CS ، کلرید جیوه+ عصاره (گروه (HS و سرم فیزیولوژیک (گروه (CT به مدت ۸ روز، بصورت تصادفی به شش گروه، (هفت تایی) تقسیم شدند. در پایان روز هشتم نمونه های خونی تهیه و نفروتوکسیسیتی کلیوی توسط اندازه گیری غلظت سرمی اوره، کراتینین، ازت اوره خون (BUN) و اسیداوریک ارزیابی شد.یافته ها: در مقایسه با گروه کنترل مصرف عصاره به تنهایی، سبب کاهش معنی داری در مقدار اوره و BUN خون گردید. درمان با عصاره سبب کاهش معنی داری در افزایش اوره، کراتینین، BUN و اسیداوریک ناشی از کادمیوم شد. در مقایسه با گروه کنترل کلرید جیوه مقدار اوره و BUN خون را کاهش داد اما مقدار اسیداوریک و کراتینین را بالا برد. درمان با عصاره نفروتوکسیسیتی ناشی از کلرید جیوه را کاهش داد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که گیاه اسکلروفولاریا استریاتا ممکن است دارای اثر حفاظتی در برابر نفروتوکسیسیتی ناشی از فلزات سنگینی مثل کادمیوم و جیوه می باشد.

کلید واژه: اسکلروفولاریا استریاتا، نفروتوکسیسیتی، جیوه، کادمیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.