نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

کنسانتره پروتئینی سویا یکی از معروف ترین اجزا غذایی است که خصوصا از آرد سویای چربی گیری شده و پس از فرایند حلال گیری سریع با حداکثر شاخص پخش پذیری پروتئین (PDI) تولید می شود، اما گاهی اوقات از سایر انواع آرد به منظور تولید محصولاتی با خصوصیات متفاوت استفاده می گردد. در این تحقیق، چهار نوع آرد سویای تجاری شامل آرد سویا با چربی کامل (چربی ۲۲.۰۸ وPDI 28.72 )، آرد سویای چربی گیری شده (چربی ۳.۶۷ و ۵۵.۱۰ PDI)، آرد سویای چربی گیری شده و برشته (چربی ۳.۷۸ و PDI 10.72) و آرد سویای کم چرب (چربی ۱۴.۳۴ و ۳۲.۷۱ (PDI جهت تولید کنسانتره به دو روش تولید متفاوت (شستشو با محلول الکلی و شستشو با محلول اسیدی) مورد استفاده قرار گرفت و خصوصیات شیمیایی و خواص عملکردی کلیدی تعیین گردید. تولید کنسانتره از آرد سویای با چربی کامل بازده بالاتری داشت، اما محتوای پروتئین آن به دلیل روغن باقیمانده کمتر بود. روش شستشوی الکلی بازده بالاتری ایجاد کرد در حالی که محتوای پروتئین، چربی و فیبر کاهش یافت. PDI محصول در روش شستشو با محلول الکلی پایین تر بود و بر خلاف روش شستشوی اسیدی ارتباطی به PDI مواد اولیه نداشت. کنسانتره حاصل از آرد سویای چربی گیری شده ظرفیت نگهداری آب، ظرفیت پیوند با چربی، امولسیون کنندگی و خصوصیات کف کنندگی بالاتری نشان داد. کنسانتره حاصل از شستشوی اسیدی دارای خصوصیات امولسیون کنندگی و کف کنندگی بالاتری بود، در حالی که شستشوی الکلی باعث تقویت ظرفیت نگهداری آب و ظرفیت پیوند با چربی گردید.

کلید واژه: آرد سویا، خواص عملکردی، کنسانتره پروتئینی سویا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.