ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۷
در این پژوهش میزان ترکیبات فنولی برگ زیتون دو واریته کرونایکی و روغنی به کمک حلال های آب، متانول ۸۰% و استون استخراج شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل با سه روش مهار رادیکال دی پی پی اچ، نیروی احیاکنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی تعیین و با آنتی اکسیدان های سنتزی (BHA و (BHT مقایسه شدند. در ادامه اثر عصاره متانولی واریته کرونایکی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان با اندازه گیری دو فاکتور اندیس پروکسید و اسید تیوباربیتوریک بررسی شد. نتایج نشان داد بیشترین میزان ترکیبات فنولی (۰.۳۳± ۱۹۶.۶ میلی گرم معادل اسید تانیک در گرم عصاره) و کمترین IC50 در آزمون دی پی پی اچ (۰.۵۵±۱۰۶.۰۶۵ میکروگرم در میلی لیتر)، نیروی احیاکنندگی (۰.۱۶±۲۵۸.۱۳۷ میکروگرم در میلی لیتر) و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (۰.۱۸±۲۰۵.۹ میکروگرم در میلی لیتر) مربوط به عصاره متانولی واریته کرونایکی بود. همچنین عصاره متانولی کرونایکی در سطح ۱۰۰۰ پی پی ام به خوبی توانست اندیس پروکسید و اسید تیوباربیتوریک را کنترل کرده و جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی بوتیله هیدروکسی آنیزول و بوتیله هیدروکسی تولوئن در دو سطح ۱۰۰ و ۲۰۰ پی پی ام شود.
کلید واژه: برگ زیتون، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی، روغن آفتابگردان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.