تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

تاثیر شوری آب و بتائین با استفاده از طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل روی عملکرد رشد ۵۷۶ قطعه جوجه گوشتی نر، در یک دوره ۶ هفته ای آزمایش شد. سه سطح کلرورسدیم (۰، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ میلی گرم در لیتر) و چهار سطح بتائین (۰.۰۰۰، ۰.۰۷۵، ۰.۱۵۰ و ۰.۲۲۵ درصد) به ترتیب به آب آشامیدنی و جیره پایه اضافه شده و مورد تغذیه آزاد قرار گرفتند. در پایان دوره، خصوصیات لاشه (شامل بازده لاشه، درصدهای ران، عضله سینه، کبد، چربی حفره بطنی و قلب) ۹۶ قطعه از این پرندگان مورد بررسی قرار گرفت. افزایش سطح شوری آب و بتائین در سنین ۲۱، ۲۸ و ۴۲ روزگی منجر به افزایش وزن بدن و بهبود ضریب تبدیل غذایی گردید (P<0.05). افزایش سطح کلرورسدیم آب، نسبت به گروه کنترل، میزان خوراک مصرفی دوره های ۱۱ تا ۲۱ روزگی و ۲۹ تا ۴۲ روزگی را به ترتیب ۱۲% و ۷% افزایش داد (P<0.01). مقادیر بالای کلرورسدیم آب، وزن عضله سینه را ۷% بالا برد (P<0.01). اثر متقابل بین سطوح کلرورسدیم و بتائین بر روی میانگین افزایش وزن بدن و بهبود ضریب تبدیل غذایی در سن ۲۱ روزگی معنی دار بود (P<005) طبق نتایج حاصله احتمالا بتائین در محافظت از اپی تلیوم روده در برابر عامل برهم زننده تعادل اسمزی (آب شور) شرکت می کند، شرایط هضم و جذب را در دستگاه گوارش بهبود می بخشد و منجر به استفاده بهتر از مواد مغذی می شود.

کلید واژه: جوجه گوشتی، بتائین، عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، آب شور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.