اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش برای ارزیابی اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد، ترکیب اسید چرب و میزان کلسترول و تری گلیسرید بافت های کبد، سینه، ران در جوجه های گوشتی نر (۲۴۰ قطعه سویه راس) با چهار گروه آزمایشی (۱: شاهد، جیره ۲: ۱% روغن ماهی ،۳: ۲% روغن ماهی، ۴: ۳% روغن ماهی) و چهار تکرار در یک طرح کاملا تصادفی از یک روزگی تا ۴۹ روزگی (دوره آغازین، رشد و پایانی به مدت یک هفته پس از حذف روغن ماهی) انجام گرفت. همه جوجه ها تا ۱۰ روزگی جیره یکسان دریافت کردند. نتایج نشان داد در مقایسه با گروه شاهد تغذیه با جیره های غذایی حاوی روغن ماهی موجب افزایش معنی دار وزن بدن، سرعت رشد جوجه ها و بازده مصرف خوراک گردید (P<0.05). خوراک مصرفی تحت تاثیر سطوح روغن ماهی قرار نگرفت. سطوح مختلف روغن ماهی بر میزان کلسترول و تری گلیسرید بافت جوجه های گوشتی مورد مطالعه در ۴۲ روزگی معنی دار نبود؛ به غیر از غلظت کلسترول بافت کبد که با افزایش سطح روغن کاهش معنی داری داشت (P<0.05). اما بعد از حذف روغن به مدت یک هفته (در ۴۹ روزگی) کاهش معنی دار در غلظت کلسترول بافت ران و غلظت کلسترول و تری گلیسرید بافت کبد مشاهده شد (P<0.05). پروفیل اسید چرب در بافتهای مورد مطالعه تحت تاثیر روغن ماهی تغییر یافت. افزایش سطح روغن ماهی مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ را در عضله ران، سینه و کبد افزایش داد ولی فقط در ۴۲ روزگی اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه (PUFA) در دو گروه امگا-۶ و امگا-۳ افزایش معنی دار بود (P<0.05). در نتیجه افزودن روغن ماهی در سطح ۲ تا ۳% و حذف آن یک هفته قبل از کشتار می تواند جهت غنی سازی گوشت طیور مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: امگا-۳، جوجه گوشتی، روغن ماهی، عملکرد، کلسترول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.