بررسی اسیدهای چرب غیر اشباع در دانه ریحان (.Ocimum b?silicum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اسیدهای چرب غیر اشباع در دانه ریحان (.Ocimum b?silicum L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اسیدهای چرب غیر اشباع در دانه ریحان (.Ocimum b?silicum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اسیدهای چرب غیر اشباع در دانه ریحان (.Ocimum b?silicum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اسیدهای چرب غیر اشباع در دانه ریحان (.Ocimum b?silicum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی

تعداد صفحات :۶

مقدمه و هدف: دانه های ریحان ( (Ocimum bsilicum L.منبعی غنی از اسیدهای چرب غیراشباع بوده و مقدار زیادی موسیلاژ نیز تولید می کنند. این مطالعه به منظور مقایسه میزان و نوع اسیدهای چرب غیراشباع موجود در ریحان متعلق به ده جمعیت مختلف به مرحله اجرا درآمد.روش تحقیق: بذرهای جمع آوری شده از این گیاه در شرایط گل خانه در سه تکرار کشت شدند و در نهایت روغن بذرهای جمع آوری شده و بذرهای به دست آمده از گیاهان کشت شده به طور جداگانه استخراج و تبدیل به متیل استر گردیدند، سپس ترکیب های اسید چرب روغن بذرها توسط کروماتوگرافی گازی تعیین شدند.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که بالاترین میزان روغن کل در بین تمام جمعیت های محلی و آزمایشگاهی در جمعیت آزمایشگاهی اردبیل (۲۸.۹۸ درصد وزنی) و کمترین میزان آن (۱۷.۲۵ درصد وزنی) در جمعیت محلی آذربایجان غربی ۲ مشاهده گردید. هم چنین بالاترین میزان اسید پالمتیک ( ۳۴.۸۱مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمانشاه و کمترین میزان آن (۲.۰۵ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمان مشاهده شد. از طرفی بالاترین مقدار اسید استئاریک (۷.۵۶ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی اهواز و کمترین آن (۱.۴۲ مول درصد) در جمعیت وحشی اردبیل مشاهده شد و بالاترین میزان اسید اولئیک ( ۲۲.۸۱مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی قم و کمترین آن (۱۱.۱۰ مول درصد) در جمعیت محلی آذربایجان غربی ۲ مشاهده گردید. بالاترین میزان اسید لینولئیک (۲۵.۶۰ مول در صد) در جمعیت آزمایشگاهی آذربایجان غربی ۱ و کمترین آن (۱۵.۵۵ مول درصد) در جمعیت آزمایشگاهی کرمانشاه مشاهده شد. بالاترین میزان اسید لینولنیک (۵۳.۸۹ مول درصد) در جمعیت محلی آذربایجان غربی ۱ و کمترین آن ۲۸.۰۸ مول درصد در جمعیت آزمایشگاهی کرمانشاه مشاهده شد. به طورکلی چنین به نظر می رسد که بذر جمعیت های مختلف ریحان دارای مقدار زیادی از اسیدهای چرب غیر اشباع و مقدار کمی از اسید های چرب اشباع هستند.توصیه کاربردی/ صنعتی: بذر جمعیت های محلی ریحان متعلق به نواحی شمالی تر ایران با آب و هوای معتدل دارای مقادیر بیشتری اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیر مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک می باشد که این اسیدهای چرب دارای کاربرد های دارویی، صنعتی، بهداشتی و آرایشی فراوانی هستند. بنابراین انتخاب جمعیت های محلی شمال کشور با هدف تولید اسید چرب غیراشباع توصیه می شود.

کلید واژه: اسیدهای چرب، بذر، روغن، .Ocimum bsilicum L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.