تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

هدف این تحقیق تعیین ارزش غذایی مواد خوراکی نشاسته ای (دانه گندم، آرد گندم، نشاسته درجه یک و درجه دو) با استفاده از روش های ۱) درون تنی، ۲) برون تنی، و ۳) تولید گاز در آزمایشگاه بود. در آزمایش اول از چهار راس قوچ ماکویی با میانگین وزنی ۱.۴±۴۳.۲ در قالب طرح پایه کامل تصادفی و بصورت چرخشی استفاده شد. ترکیب شیمیایی مواد آزمایشی و مدفوع به روش تجزیه تقریبی و تعیین نشاسته دفعی در مدفوع به روش انترون صورت گرفت. قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین، فیبر و ان – اف – ای دانه گندم، آرد گندم به ترتیب ۶۸.۹۱، ۷۲.۹۷، ۷۱.۱۰، ۶۰.۲۰، ۷۹.۳۳ و ۷۷.۶۷،۸۰.۲۹ ، ۷۲.۱۷، ۶۲.۲۰ و ۸۴.۰۲ درصد، و قابلیت هضم ماده خشک نشاسته های خالص به ترتیب ۹۸.۲۶ و ۹۴.۶۲درصد بود. ضرایب هضمی ماده خشک و ماده آلی مواد خوراکی آزمایشی در آزمایش دوم (برون تنی) با همان ترتیب برابر ۵۴.۹ و۶۲.۲۷ ، ۶۷.۷۴ و ۶۹.۷۶، ۸۲.۷۸ و ۸۴.۳۸، ۹۲.۶۱ و ۹۰.۸۴ درصد بود. که همبستگی بالایی را با داده های حاصل از درون تنی نشان داد .(r>0.8) در آزمایش سوم حجم تولید گاز، قابلیت هضم مواد آلی و اسیدهای چرب کوتاه زنجیر به ترتیب از دانه گندم به طرف آرد گندم، نشاسته درجه دو و درجه یک افزایش یافت. نتایج آزمایشات همبستگی قابل قبولی را بین سه روش در مورد بررسی قابلیت هضم مواد خوراکی آزمایشی نشان داد.

کلید واژه: درون تنی، قابلیت هضم، برون تنی، مواد نشاسته ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.