مقاله چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور دارای ۴۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور :

مقاله چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در معرفت فلسفی از صفحه ۱۸۵ تا ۲۲۶ منتشر شده است.
نام: چالش عرفی گرایی با جمهوری اسلامی ایران در ساحت باور
این مقاله دارای ۴۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جمهوری اسلامی ایران
مقاله عرفی گرایی
مقاله معرفت شناسی
مقاله انسان شناسی
مقاله باور
مقاله فلسفه سیاسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جمهوری اسلامی ایران با طرح نگاهی جدید، اندیشه و رفتار حاکم بر غرب را با چالش مواجه کرد. و عرفی گرایان از سه منظر فلسفی ـ کلامی، فقهی ـ حقوقی، و جامعه شناختی جمهوری اسلامی ایران را مورد نقد قرار دادند. این نوشتار با تمرکز بر نقد و ارزیابی دیدگاه عرفی گرایان در رویکرد فلسفه سیاسی، این مساله را مطرح می سازد که عرفی گرایی تا چه میزان در مبانی جمهوری اسلامی ایران تاثیر گذاشته است؟ در پاسخ، این فرضیه را طرح می کنیم که: جمهوری اسلامی ایران در سطح باور (فلسفه سیاسی)، از عرفی گرایی تاثیری نپذیرفته است و دیدگاه عرفی گرایان مبنی بر تبیین سکولار از مبانی فکری جمهوری اسلامی ایران مقرون به صواب نیست. گفتمان جمهوری اسلامی ایران بر ارزش های اخلاقی، عدالت مداری، اهداف معنوی، مردم سالاری دینی، و شمول دین بر سیاست تاکید داشته و دارد، اما گفتمان سکولار بر مادیت، تقدم منافع مادی، و گرایش های مصلحت جویانه تاکید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.