اثر اختلاف کاتیون – آنیون جیره بر تعادل اسید – باز، هموستازی کلسیم و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اختلاف کاتیون – آنیون جیره بر تعادل اسید – باز، هموستازی کلسیم و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اختلاف کاتیون – آنیون جیره بر تعادل اسید – باز، هموستازی کلسیم و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اختلاف کاتیون – آنیون جیره بر تعادل اسید – باز، هموستازی کلسیم و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اختلاف کاتیون – آنیون جیره بر تعادل اسید – باز، هموستازی کلسیم و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

این پژوهش بر روی ۲۴ راس گاو نزدیک زایش هلشتاین به صورت آزمایش فاکتوریل ۲×۲ در قالب طرح واحدهای خرد شده در واحد زمان جهت بررسی اثر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره ای پیش و پس از زایمان بر هموستازی کلسیم، تعادل اسید – باز و عملکرد شیردهی بعدی انجام گرفت. فاکتور اول، اختلاف کاتیون – آنیون پیش از زایش بود که گاوها دو جیره ۱۰۰+ و ۱۰۰- میلی اکی والان در کیلوگرم ماده خشک را دریافت کردند. فاکتور دوم، اختلاف کاتیون – آنیون پس از زایش بود که گاوهای دریافت کننده جیره آنیونی در دو گروه جیره های حاوی ۲۰۰+ و ۴۰۰+ میلی اکی والان در کیلوگرم ماده خشک و به همین ترتیب گاوهای تغذیه شده با جیره کاتیونی، پس از زایمان در دو گروه هر کدام جیره های مشابهی را تا ۶۳ روز ابتدای دوره شیردهی دریافت کردند. برای کاهش اختلاف کاتیون – آنیون جیره از نمک های آنیونی و برای افزایش آن از بافرها استفاده شد. کاهش اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش از زایش و افزایش آن پس از زایش به ترتیب موجب کاهش و افزایش معنی دار pH خون و ادرار شد (P<0.01). با افزایش سطح اختلاف کاتیون – آنیون جیره در دوره شیردهی به ۴۰۰+ میلی اکی والان مصرف خوراک، تولید شیر تصحیح شده برای ۴ درصد چربی، درصد چربی شیر و کل مواد جامد شیر افزایش معنی داری یافتند. گاوهای دریافت کننده جیره آنیونی کلسیم خون بالاتر (P<0.01) در روز زایش و خوراک مصرفی بیشتری را (P<0.01) در هفته اول دوره شیردهی در مقایسه با گاوهای تغذیه شده با جیره کاتیونی داشتند. کاهش اختلاف کاتیون – آنیون جیره باعث کاهش بروز هیپوکلسیمی شد. در نتیجه، کاهش اختلاف کاتیون – آنیون جیره در اواخر آبستنی می تواند برای حفظ هموستازی کلسیم و بهبود سلامتی دام مفید و افزایش آن در جیره گاوهای اوایل شیردهی اثر مثبتی بر توان تولیدی حیوان در دوره شیردهی خواهد داشت.

کلید واژه: گاو شیری، عملکرد شیردهی، هیپوکلسیمی، اختلاف کاتیون – آنیون جیره، تعادل اسید – باز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.