مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج بر تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج بر تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج بر تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج بر تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج بر تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

هدف از انجام این آزمایش بررسی اثر مکمل اسید لینولئیک مزدوج (CLA) بر روی تولید شیر و ترکیب آن، توازن انرژی و فراسنجه های خون در گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی بود. این آزمایش با استفاده از ۱۵ راس گاو هلشتاین چندبار زایش، با روزهای شیردهی ۳±۲۰ و وزن اولیه ۸±۶۳۷ کیلوگرم انجام گرفت. گاوها بر اساس رکوردهای شیر تولیدی بلوک بندی شده و سپس به طور تصادفی به جیره های آزمایشی اختصاص داده شدند. جیره های آزمایشی مورد استفاده شامل: ۱) جیره شاهد (جیره پایه به همراه ۱۱۵ گرم در روز نمک های کلسیمی اسیدهای چرب پالم)، ۲) مکمل CLA محافظت شده (جیره پایه به همراه ۱۲۰ گرم در روز مکمل CLA محافظت شده) و ۳) مکمل CLA محافظت نشده (جیره پایه به همراه ۴۰ گرم در روز CLA محافظت نشده) بودند. هر سه این مکمل های چربی ۹۶ گرم در روز اسید چرب تامین کردند. طول دوره آزمایش ۳۵ روز بود. ماده خشک مصرفی و شیر تولیدی به طور روزانه اندازه گیری شدند. هر هفته نیز ترکیب شیر، وزن بدن و امتیاز بدنی اندازه گیری شد و خونگیری نیز دو بار در روزهای ۱۴ و ۳۵ آزمایش انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که استفاده از مکمل CLA محافظت شده باعث کاهش معنی دار چربی شیر به میزان ۱۷.۸ درصد نسبت به جیره شاهد شد (p<0.01). در حالی که مقدار پروتئین و لاکتوز شیر تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفتند. ماده خشک مصرفی، وزن بدن و امتیاز بدنی گاوهای تغذیه شده با جیره های آزمایشی اختلاف معنی داری نداشتند. مقدار شیر تولیدی ۴۱.۷، ۴۴.۶ و ۴۲.۰ کیلوگرم به ترتیب برای جیره شاهد، جیره حاوی CLA محافظت شده و جیره حاوی CLA محافظت نشده بود. مقدار شیر تولیدی گاوهای تغذیه شده با مکمل CLA محافظت شده در مقایسه با گاوهای تغذیه شده با جیره شاهد و جیره مکمل CLAمحافظت نشده به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.01). میزان انرژی خروجی در شیر و توازن انرژی تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. غلظت پلاسمایی گلوکز، اسیدهای چرب غیراستریفه، بتا هیدروکسی بوتیریک اسید و نیتروژن اوره ای خون در بین جیره های آزمایشی اختلاف معنی داری را نشان نداد. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که مصرف روزانه ۱۲۰ گرم CLA محافظت شده برای هر راس گاو شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی می تواند سبب افزایش تولید شیر و کاهش درصد چربی شیر گردد، ولی بر درصد پروتئین و لاکتوز شیر و توازن انرژی گاوها تاثیر معنی داری نداشت.

کلید واژه: فراسنجه های خون، گاو شیرده هلشتاین، اسید لینولئیک مزدوج، توازن انرژی، ترکیب شیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.