تخمین کاهش عملکرد ذرت در اثر حضور منفرد و جفت گونه ای علفهای هرز توق و تاتوره با استفاده از مدلهای تجربی مبتنی بر تراکم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین کاهش عملکرد ذرت در اثر حضور منفرد و جفت گونه ای علفهای هرز توق و تاتوره با استفاده از مدلهای تجربی مبتنی بر تراکم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین کاهش عملکرد ذرت در اثر حضور منفرد و جفت گونه ای علفهای هرز توق و تاتوره با استفاده از مدلهای تجربی مبتنی بر تراکم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین کاهش عملکرد ذرت در اثر حضور منفرد و جفت گونه ای علفهای هرز توق و تاتوره با استفاده از مدلهای تجربی مبتنی بر تراکم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین کاهش عملکرد ذرت در اثر حضور منفرد و جفت گونه ای علفهای هرز توق و تاتوره با استفاده از مدلهای تجربی مبتنی بر تراکم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

آزمایش مزرعه ای با هدف بررسی رقابت منفرد و جفت گونه ای هر یک از علفهای هرز توق و تاتوره با ذرت و چگونگی تاثیر آنها بر عملکرد ذرت در سال زراعی ۸۵-۸۴ در مزرعه تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به اجرا در آمد. تاتوره و توق در تراکمها و نسبتهای مورد نظر به فاصله ۱۵ سانتی متر در دو طرف ردیفهای ذرت مستقر شدند. هر دو علف هرز همزمان با ذرت کشت شدند. کاهش عملکرد ذرت توسط مدلهای تجربی، دو و سه پارامتری کازنس در حالت رقابت تک و جفت گونه ای هر یک از علفهای هرز فوق با ذرت مورد ارزیابی واقع شد. نتایج نشان داد که ضرایب برآورد شده در حالت تک گونه ای با چند گونه ای برای هریک از علفهای هرز متفاوت است. توق چه در حالت تک گونه ای و چه در مخلوط با تاتوره رقابت کننده قویتری از تاتوره بود. به طوری که بر مبنای کاهش عملکرد دانه ذرت، زمانی که ضریب رقابتی برای توق در حالت چند گونه ای در مقیاس بین ۰ و ۱، ۱ در نظر گرفته شد، توانایی رقابت تاتوره ۰.۲۵ برابر توق برآورد گردید. در حالیکه در حالت تک گونه ای نقش تک بوته توق در تراکمهای پایین در کاهش عملکرد دانه ذرت برابر با ۱.۴۰ بوته تاتوره تخمین زده شد. نتایج این بررسی نشان داد که ضرایب رقابتی برای علفهای هرز مختلف باید از آزمایشاتی که در آنها گونه های مختلف علفهای هرز در کنار محصول حضور دارند بدست آید.

کلید واژه: تراکم علف هرز، افت عملکرد، شاخص رقابتی، ذرت، توق، تاتوره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.