برآورد بارندگی فصلی و سالانه با استفاده از روش های درون یابی چند متغیره (بررسی موردی: دامنه جنوبی البرز در استان سمنان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد بارندگی فصلی و سالانه با استفاده از روش های درون یابی چند متغیره (بررسی موردی: دامنه جنوبی البرز در استان سمنان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد بارندگی فصلی و سالانه با استفاده از روش های درون یابی چند متغیره (بررسی موردی: دامنه جنوبی البرز در استان سمنان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد بارندگی فصلی و سالانه با استفاده از روش های درون یابی چند متغیره (بررسی موردی: دامنه جنوبی البرز در استان سمنان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد بارندگی فصلی و سالانه با استفاده از روش های درون یابی چند متغیره (بررسی موردی: دامنه جنوبی البرز در استان سمنان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق از روش زمین آماری چندمتغیره کوکریجینگ برای تحلیل منطقه ای و برآورد بارندگی فصلی و سالانه در حوزه آبخیز کد ۲۱ در دامنه جنوبی البرز واقع در استان سمنان استفاده شد. در این روش متغیر ارتفاع از سطح دریا ۳۸ ایستگاه باران سنجی با دوره آماری ۳۰ ساله به عنوان عامل کمکی (یا ثانویه) و تاثیرگذار در میزان بارندگی استفاده شد. تجزیه و تحلیل، ترسیم تغییرنما (واریوگرام) داده ها و تهیه نقشه های بارش فصلی و سالانه با روش کوکریجینگ از طریق نرم افزارهای GS+ و Arc GIS 9.3 انجام شد. دو روش خطای متوسط و متوسط مربعات کاهش یافته برای ارزیابی پیش بینی بارش استفاده شد. نتایج نشان داد که برای برآورد بارش فصلی و سالانه، روش کوکریجینگ با درنظر گرفتن عامل کمکی ارتفاع و کاهش واریانس برآورد اطلاعاتی دقیق در مورد مقادیر بارش را ارایه می دهد. این برآورد دقیق به دلیل همبستگی قوی بین ارتفاع و بارش است. گرچه در بعضی فصول ضرایب همبستگی کمتر از بقیه فصل ها است، اما در هیچ کدام کمتر از ۰.۶ نیست و بنابراین هر چه ضریب همبستگی بین ارتفاع و بارش فصلی و سالانه قویتر باشد، صحت پیش بینی بالاتر خواهد بود.

کلید واژه: کوکریجینگ، باران، ارتفاع از سطح دریا، البرز جنوبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.