مقاله ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز :

مقاله ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از صفحه ۳۵۳ تا ۳۵۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) سرم بیماران در تشخیص سریع لپتوسپیروز
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لپتوسپیروز
مقاله میکروآگلوتیناسیون
مقاله واکنش زنجیره ای پلیمراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: لپتوسپیروز یک بیماری، مشترک انسان ـ حیوان با شیوع قابل توجه در جهان است. چون درمان فقط در روزهای اول بیماری موثر است، تشخیص درست و سریع لپتوسپیروز بسیار با اهمیت است. رشد میکروب بسیار کند است و به دلیل نبود آنتی بادیهای اختصاصی در هفته اول بیماری، سرولوژی نیز ناکارآمد است. بنابراین واکنش زنجیره ای پلیمریزاسیون (PCR) تنها راه تشخیص زودرس است. در این مطالعه حساسیت و دقت روش PCR متعارف در تشخیص سریع لپتوسپیروز در نمونه سرم مربوط به هفته اول بیماری ارزیابی شده است.
روش کار: در این مطالعه تعداد ۷۰ نمونه سرم واجد شرایط و اخذ شده در هفته اول بیماری از افرادی که علایم بالینی مشکوک به لپتوسپیروز داشتند و آزمون مرجع (میکروآگلوتیناسیون) نمونه سرم بار اول آنها منفی و نمونه بار دوم آنها مثبت بود (تبدیل سرمی که دال بر تشخیص قطعی بیماری است)، مورد مطالعه قرار گرفتند.
یافته ها: در این مطالعه نتیجه PCR در ۲۴ مورد مثبت بود. حساسیت این روش %۷۴۵ و دقت آن ۱۰۰ باکتری در هر میلی لیتر سرم بود.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان می دهدPCR تنها روش سریع برای تشخیص لپتوسپیروز در هفته اول بیماری است ولی حساسیت آن خیلی بالا نیست، در حالی که روشهای دیگر کاربرد ندارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.