مقاله اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی :

مقاله اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۵۲ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlrella sp بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین Brachinus calyciflrus تالاب انزلی آلودگی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روتیفر Brachinus calyciflrus
مقاله جلبک Chlrella sp
مقاله رشد
مقاله ترکیب اسید چرب
مقاله تالاب انزلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سال های اخیر استفاده از روتیفرها به عنوان غذای زنده برای پرورش لارو ماهیان و سخت پوستان از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. کیفیت غذایی و تراکم روتیفرها به عنوان فاکتورهای مهم در تغذیه لاروی ماهیان محسوب می گردد. در این پژوهش اثر ۳ غلظت مختلف جلبک سبز (Chorella sp. cell/ml 10۵, ۱۰۶, ۱۰۷) بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب روتیفرهای تولید شده در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت. کشت روتیفرها در محیط غذایی EPA داخل بالن های ۱ لیتری بر اساس شرایط استاندارد صورت گرفت. تراکم اولیه روتیفرها در تیمارهای مختلف ۳۰ عدد در میلی لیتر بود. غلظت های غذایی آزمایش شده اثر معنی داری بر رشد روتیفرها در مدت زمان آزمایش (۱۰ روز) داشت (P<0.05) . حداکثر تراکم روتیفر Brachinus calyciflrus در غلظت های غذایی ۱۰۵ cell/ml، ۱۰۶ و ۱۰۷ به ترتیب ۸± ۱۰۸، ۴۷± ۴۸۹ و ۵۱ ±۴۹۳ روتیفر در هر میلی لیتر بعد از ۵ روز پرورش رسید. در غلظت های غذایی ۱۰۵ cell/ml و ۱۰۶ از روز ششم به بعد تا روز آخر تراکم رو به کاهش بود در حالی که در غلظت غذایی cell/ml10۷ در پایان دوره حداکثر تراکم ۴۷±۱۸۲۰ عدد در میلی لیتر حاصل شد. میانگین نرخ رشد در غلظت های فوق به ترتیب ۲۲/۰ ،۵۲/۰ و۵۷/۰ به ازای هر روز بدست آمد. روتیفرهای تغذیه شده با غلظت های مختلف (cell/ml 10۵, ۱۰۶, ۱۰۷) حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب لینولئیک (به ترتیب ۷۴/۱۶ ، ۲۴۸/۱۶ و ۳۹۲ /۱۷ درصد) و لینولنیک (به ترتیب ۹۲۳/۱۱، ۱۴۵/۱۵ و ۶۶۲/۱۹ درصد) بودند. هم چنین با افزایش غلظت غذا از اسیدهای چرب تک غیراشباعی کاسته شده و بر میزان اسیدهای چرب چند غیراشباعی و مجموع اسیدهای چرب n-3 افزوده شد. با توجه به نتایج حاصله مشخص گردید که گونه فوق درمقایسه با سایر گونه های جنس براکیونوس از سرعت رشد خوبی برخوردار بوده و در زمان موردنیاز می توان با فراهم نمودن غلظت غذای مورد نظر به روتیفرهای با تراکم بالا و هم چنین با ارزش غذایی بهتر دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.