محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازندهای کژدمی و سروک در منطقه فارس (برش های کنگان و بزپر -۱) جنوب باختر ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازندهای کژدمی و سروک در منطقه فارس (برش های کنگان و بزپر -۱) جنوب باختر ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازندهای کژدمی و سروک در منطقه فارس (برش های کنگان و بزپر -۱) جنوب باختر ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازندهای کژدمی و سروک در منطقه فارس (برش های کنگان و بزپر -۱) جنوب باختر ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازندهای کژدمی و سروک در منطقه فارس (برش های کنگان و بزپر -۱) جنوب باختر ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین

تعداد صفحات :۱۸

گروه بنگستان (کرتاسه میانی – کرتاسه بالایی) در بردارنده سازندهای کژدمی، سروک و ایلام در جنوب باختر ایران است. برای بررسی رخساره ها، محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازندهای کژدمی و سروک در منطقه فارس، برش زیرزمینی بزپر (سازندهای کژدمی و سروک)، برش نمک کنگان (سازند کژدمی) و برش کنگان (سازند سروک) مطالعه شده اند. بررسی رخساره های سازند کژدمی به شناسایی دو دسته رخساره ای سیلیسی آواری و کربناته انجامیده است. ماسه سنگ های سازند کژدمی (کوارتزآرنایت) به گمان قوی در محیط ساحلی نهشته شده اند. رخساره های کربناته سازند کژدمی در کمربند رخساره ای تالاب پشت سد (C) و رخساره های سازند سروک در کمربندهای رخساره ای دریای باز (A)، سد (B)، تالاب پشت سد (C) و بخش نزدیک به تالاب پهنه بین جزر و مدی (D) نهشته شده اند. بررسی رخساره ها و مقایسه آن ها با محیط های امروزی و قدیمی نشان داده است که رخساره های سازند های کژدمی و سروک در پلاتفرم نوع رمپ نهشته شده اند. مطالعه چینه نگاری سکانسی نشان داده است که سازندهای کژدمی و سروک در فارس ساحلی در بردارنده ۲ سکانس رسوبی و در فارس نیمه ساحلی در برگیرنده ۳ سکانس رسوبی هستند. سکانس نخست (آلبین بالایی – سنومانین پایینی) در برش های کنگان و بزپر (فارس ساحلی و نیمه ساحلی) در برگیرنده سازند کژدمی و بخش زیرین سازند سروک (مادود پایینی) است. مرز پایینی سکانس نخست مرز سکانسی نوع (SB1) 1است. سکانس دوم (سنومانین پایینی تا میانی)، در برگیرنده بخش میانی سازند سروک است. مرز بین سکانس های نخست و دوم مرز سکانسی نوع (SB2) 2است. مرز بالایی این سکانس در برش کنگان افق لاتریتی (ناپیوستگی سنومانین / تورونین) است. سکانس سوم (سنومانین میانی) دربرگیرنده بخش بالایی سازند سروک (برش زیرزمینی بزپر -۱ است، مرز پایینی سکانس دوم، مرز سکانسی نوع (SB2) 2 و مرز بالایی این سکانس مرز سکانسی نوع (SB1) 1 است.

کلید واژه: رخساره، محیط رسوبی، مدل رسوبی، رمپ، چینه نگاری سکانسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.