جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه پرتقال و نارنگی در غرب استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۴

یکی از مشکلات این محصول ارزشمند بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه مرکبات (Brown rot) می باشد. علایم آلودگی اولیه بیماری روی میوه به صورت لکه های تیره کوچک ظاهر می شود. در این تحقیق بر اساس خصوصیات مورفولوژیک، میزان رشد، الگوی رشد و دماهای ویژه گونه های parasitica Phytophthora از ارقام نارنگی و P. citrophthora از ارقام پرتقال شناسایی و بیماری زایی گونه های P. parasitica و P. citrophthora بر روی میوه ارقام نارنگی و پرتقال اثبات گردید. جداسازی گونه P. parasiticaاز ارقام نارنگی و گونه P. citrophthora از ارقام پرتقال به عنوان عوامل پوسیدگی قهوه ای میوه مرکبات از غرب مازندران، صورت گرفت.

کلید واژه: مرکبات، پرتقال، نارنگی، قارچ فیتوفترا، پوسیدگی قهوه ای، غرب مازندران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.