تعیین محدوده بردباری و درجه انباشتگی نمک (NaCI) در گیاه انجیر دریا (Carpobrotus chilensis) در کشت مایع
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین محدوده بردباری و درجه انباشتگی نمک (NaCI) در گیاه انجیر دریا (Carpobrotus chilensis) در کشت مایع دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین محدوده بردباری و درجه انباشتگی نمک (NaCI) در گیاه انجیر دریا (Carpobrotus chilensis) در کشت مایع کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین محدوده بردباری و درجه انباشتگی نمک (NaCI) در گیاه انجیر دریا (Carpobrotus chilensis) در کشت مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین محدوده بردباری و درجه انباشتگی نمک (NaCI) در گیاه انجیر دریا (Carpobrotus chilensis) در کشت مایع :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: انجیر دریا (Carpobrotus chilensis)، بردباری، انباشتگی، نمک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.