تاثیر نوسانات سطح آب و دبی جریان بر میزان بار معلق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: رودخانه اهر چای)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوسانات سطح آب و دبی جریان بر میزان بار معلق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: رودخانه اهر چای) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوسانات سطح آب و دبی جریان بر میزان بار معلق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: رودخانه اهر چای)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوسانات سطح آب و دبی جریان بر میزان بار معلق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: رودخانه اهر چای)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوسانات سطح آب و دبی جریان بر میزان بار معلق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: رودخانه اهر چای) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

بررسی رسوبات معلق در رودخانه ها و عوامل موثر بر آن یکی از مسایل مهم در مباحث مهندسی رودخانه است. در این تحقیق تاثیر متقابل نوسانات سطح آب و دبی جریان بر میزان بار معلق با استفاده از شبکه های عصبی بررسی شد. بدین منظور حوضه آبریز اهر چای با مساحتی بالغ بر ۲۴۰۰ کیلومتر مربع از زیر حوضه های آبریز ارس انتخاب گردید. اطلاعات و داده های ایستگاه های تازه کند، اورنگ، کاسین، اشدلق و برمیس در بالادست سد ستارخان مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه بررسی ها نشان داد که داده های سطح آب نسبت به دبی جریان از دقت کمتری در پیش بینی بار معلق برخوردار می باشد. حداکثر ضریب همبستگی صحت سنجی برای داده های سطح آب ۰.۶۹ در ایستگاه اورنگ و کمترین آن ۰.۰۸ در ایستگاه اشدلق و برای داده های دبی حداکثر مقدار این ضریب ۰.۸۴ در ایستگاه اشدلق و حداقل آن ۰.۷ در ایستگاه برمیس حاصل شد. دلیل عمده پایین بودن ضریب همبستگی برازش در برخی از ایستگاه ها را می توان کم بودن تعداد داده ها، عدم دقت اندازه گیری سطح آب در مقایسه با دبی جریان، فقدان توالی زمانی در داده ها بیان نمود. درسطح حوضه نیز روند کلی نتایج بدین صورت است که از بالادست به پایین دست با افزایش میزان دبی جریان و رسوب، نتایج شبکه عصبی از کیفیت بهتری در پیش بینی میزان بار معلق برخوردار بود در حالی که نوسانات سطح آب چنین روندی را نشان نداد.

کلید واژه: اهر چای، بار معلق، دبی جریان، شبکه های عصبی مصنوعی، نوسانات سطح آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.