بررسی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶ و ۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶ و ۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶ و ۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶ و ۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶ و ۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: بستنی سنتی محصول غذایی است که در فصول گرم سال به فراوانی توسط مراکز صنفی به طور معمولا غیر بهداشتی تهیه و عرضه می شود. این تحقیق با هدف تعیین فراوانی کلی فرم، استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی در نمونه های بستنی های سنتی و آبمیوه های دست ساز شهر بجنورد و همچنین تعیین ارتباط بین میزان آلودگی و بهداشت فردی، بهداشت ساختمانی انجام گرفت.روش کار: این پژوهش از نوع توصیفی- تحلیلی بوده و به صورت مقطعی می باشد که در آن ۲۰ مرکز تهیه و توزیع بستنی های سنتی غیر پاستوریزه و همچنین ۸ مرکز آبمیوه فروشی های سنتی شهر بجنورد در تابستان سال ۸۶ و ۸۷ مورد مطالعه قرار گرفتند. داده های حاصل با استفاده از فرمولهای آمار توصیفی و همچنین آزمونهای من ویتنی تحلیل گردید.یافته ها: این پژوهش نشان داد که میزان آلودگی میکروبی در مرکز تهیه و توزیع بستنی های سنتی برای اشرشیاکلی ۵۸ درصد،کلی فرم ۹۵ درصد و استافیلوکوک ارئوس ۸۰ درصد بود. بین میزان تحصیلات، نمره بهداشت فردی، نمره لوازم و نمره بهداشت ساختمانی با آلودگی میکروبی با کلی فرم در بستنی ها تفاوت معنی دار مشاهده نگردید (P=0.28). در مورد آبمیوه های مصرفی در سطح شهر مشخص شد که حدود ۷۰ درصد نمونه ها آلوده به اشرشیاکلی و ۹۴ درصد نمونه ها آلوده به کلی فرم و ۹۰ درصد نمونه ها آلوده به استافیلوکوک بودند.نتیجه گیری: با توجه به میزان آلودگی موجود در بستنی ها و آبمیوه ها ضروری است تا با ارتقا شاخص های بهداشتی میزان آلودگی های موجود را کاهش داده و زمینه را برای تبدیل وضعیت تهیه و توزیع بستنی از سنتی به صنعتی را فراهم آورد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، بستنی های سنتی، آبمیوه های دست ساز، بهداشت فردی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.