بررسی ترکیب شیمیایی اسانس گیاه مارگریت از تیره مرکبان در مراحل مختلف نمو و مقایسه ترکیب های اسانس گل و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب شیمیایی اسانس گیاه مارگریت از تیره مرکبان در مراحل مختلف نمو و مقایسه ترکیب های اسانس گل و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب شیمیایی اسانس گیاه مارگریت از تیره مرکبان در مراحل مختلف نمو و مقایسه ترکیب های اسانس گل و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب شیمیایی اسانس گیاه مارگریت از تیره مرکبان در مراحل مختلف نمو و مقایسه ترکیب های اسانس گل و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب شیمیایی اسانس گیاه مارگریت از تیره مرکبان در مراحل مختلف نمو و مقایسه ترکیب های اسانس گل و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: گیاه مارگریت (Chrysanthemum maximum Ramond) از خانواده مرکبان است که شاخه های بریده آن در گلفروشی ها زیاد و کشت آن در فضای سبز رایج شده است.هدف: دراین پژوهش شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاه در مراحل مختلف نمو و بررسی مقایسه ای ترکیب های گل و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی بررسی شده است.روش بررسی: گیاهان مارگریت در مراحل مختلف رویشی، پیش گلدهی و زایشی و همچنین گل ها و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی برای بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس جمع آوری شدند. گیاهان جمع آوری شده با روش تقطیر با آب (برای مراحل رویشی، پیش گلدهی و گلدهی) و روش خیساندن در هگزان نرمال (برای گل ها و دانه های گرده ابتدا و انتهای فصل گلدهی) اسانس گیری شدند و ترکیب اسانس ها توسط دستگاه های (GC) و (GC/MS) شناسایی شدند.نتایج: بیشترین مقدار اسانس مربوط به مرحله پیش گلدهی است که در آن ۲۱ ترکیب شناسایی گردید. از ترکیب های مشترک و شاخص مراحل نموی می توان به -pinene و –caryophyllene اشاره کرد و در گل ها و دانه های گرده در ابتدا و انتهای فصل گلدهی سه ترکیب سزکویی ترپن Caryophyllene oxide، –caryophyllene و spathulenol مشاهده می شود.نتیجه گیری: آنالیزهای GC/MS نشان داد که سزکویی ترپن ها عمده ترین ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه مارگریت محسوب می شوند و بهترین زمان برای کسب اسانس بیشتر، مرحله پیش گلدهی است.

کلید واژه: اسانس، گیاه مارگریت، سزکویی ترپن ها، مراحل نموی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.