مقاله تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی :

مقاله تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۲۰ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه غده چه
مقاله تراکم بوته
مقاله تولید بذر از ریز غده
مقاله رقم آگریا
مقاله مینی تیوبر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر تراکم و اندازه غده چه روی برخی صفات کمی و کیفی سیب زمینی رقم آگریا، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۴ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل بصورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا گردید. عامل اصلی شامل فواصل بوته روی ردیف (۱۲، ۸ و ۱۶ سانتی متر) و عامل فرعی شامل اندازه غده چه (۱ تا ۱۰ ، ۱۱ تا ۲۰ و ۵۰ گرم) بود. فاصله بوته (تراکم) بر تاریخ سبز شدن، گلدهی، غده زایی، ارتفاع بوته، قطر ساقه اصلی، تعداد ساقه اصلی در بوته، تعداد غده در بوته، میانگین اندازه (وزن) غده، عملکرد و درصد ماده خشک غده در سطح ۱% و بر تاریخ استولون زایی در سطح ۵% تاثیر معنی دار داشت. اندازه غده چه بر تاریخ سبز شدن، گلدهی و غده زایی، ارتفاع بوته، درصد ماده خشک در سطح ۵% و قطر ساقه اصلی، تعداد ساقه اصلی در بوته، تعداد غده در بوته، میانگین اندازه (وزن) غده و عملکرد در سطح ۱% تاثیر معنی دار داشت. در فاصله کاشت ۱۶ سانتی متر بیشینه قطر ساقه اصلی، تعداد ساقه اصلی در بوته، میانگین اندازه (وزن) غده و درصد ماده خشک بدست آمد. در فاصله کاشت ۸ سانتی متر ظهور سریع صفات فنولوژیک و بیشینه ارتفاع بوته، تعداد غده در بوته و عملکرد به دست آمد. در غده های ۵۰ گرمی نیز ظهور صفات فنولوژیک سریعتر بود. در این آزمایش کاهش فاصله کاشت از ۱۶ سانتی متر به ۸ سانتی متر (افزایش تراکم) و افزایش اندازه غده چه از ۱ تا ۱۰ گرم به ۵۰ گرم عملکرد را به ترتیب ۵۲۳۳ و ۳۱/۳۷ درصد افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.